Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál szerencsétlen, folyton elutasított fiúk, ti belegondoltatok már, hogy mi lesz ha idősebb korotokban nem lesz aki mellettetek álljon, nem lesz aki ápoljon titeket? Milyen érzés ez?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy annyira nem ide tartozik ez a kérdés, de foglalkozni kell vele valamilyen szinten. Nekem is volt ismerősöm, egyedül halt meg, úgy hogy hetekig nem is tudtak róla, mert nem volt se felesége, se gyerekei stb akik észrevették volna. Hanem a szomszédok vették észre 2 hónapra rá. Mást idősebb korban ha beteg, akkor sokszor a családtagok, testvér, feleség, gyerekek, unokák stb ápol, de akinek nem lesz felesége annak nem lesz legtöbbször gyereke sem, unokája sem. Ha pedig valaki ronda, erre is gondolni kell sajnos ennek a dolognak is ott kell lennie az ember agyában rejtetten. Hogyan dolgozzák fel ezt fiúk, akiknek esélyes, hogy nem lesz párjuk? Mert az ember mégiscsak társas lény, és bár nagyon sona vannak, hogy nem vagy nem vallják be, vagy még nem érzik úgy, hogy nem kell pár nekik. De biztosan előbb vagy utóbb eljön az az életkor mikor ez a dolog már teher lesz és akár depresszióba is válthat a dolog. Sajnos ez a kérdés megkerülhetetlen, akkor is ha csak 30-40-50 év múlva fog bekövetkezni.2013. márc. 2. 13:03
1/15 anonim válasza:
Te mit foglalkozol ezzel? Nem elég az ilyen srácoknak, hogy azt hiszik, hogy nincs senki, aki szerethetné őket, te még adod alájuk a lovat? Szánalmas vagy, nincs jobb dolgod? Ennyi örömöd legyen, hogy szórakozásból most meggyötröd ezt a pár srácot...:)
2/15 A kérdező kommentje:
Sajnos szinte ezt is lehetne betegségnek tekinteni. Mindennek van valami kiváltó oka. A vastagbél daganatnak legtöbbször a helytelen étkezés, az agyvérzésnek legtöbbször a magas vérnyomás, tüdőráknak legtöbbször a dohányzás. Örök magánynak is legtöbbször az ha valaki összeférhetetlen, rossz belső értékei vannak, de ami a legrosszabb, ha valaki ronda. Mert ha valaki jó külsejű, de belül nincs rendben, akkor is előbb utóbb lesz olyan nő, aki képes lesz elfogadni. Sok ilyet ismertem. De olyat, hogy ha valaki nagyon ronda lett volna, az arra volt jó, hogy 1000 ből 999 nő nem is volt hajlandó megismerkedni vele. Egy élet meg sokszor kevés, hogy megtaláld ezerből az egyet.
2013. márc. 2. 13:07
3/15 anonim válasza:
Bármiben fogadni merek,hogy ezeknek a kérdéseknek a 80%-át te írod ki...kezdetekben még válaszoltam is rá,de ez már vicc....
4/15 A kérdező kommentje:
Nem áll szándékomban meggyötörni őket, csak felhívom a figyelmüket, arra amivel már nem foglalkoznak, de mégis ott van tudat alatt. A kérdés pedig nem arra irányult, hogy bántsam őket. Ezt ne gondoljátok. De mégis foglalkozni kell vele.
2013. márc. 2. 13:09
5/15 anonim válasza:
Nekem közel a 40-hez nincs feleségem, gyerekem és nem azért mert ronda vagyok, még sincsenek meg ezek az általad írt problémák! Ennyi.
Sokan "egyedül halnak meg", pedig van családjuk...
Még valami:
:)
6/15 A kérdező kommentje:
Pár hónapja regiztem, előtte sosem jártam itt,, kb 20-25 kérdést írtam ki. Itt pedig több ezer ilyen vagy ehhez hasonló kérdés kerint. Szerinted én írtam ki őket mind? Bravó!
2013. márc. 2. 13:11
7/15 anonim válasza:
Figyelj, kérdező. Tudod, hogy mit csinálsz? Kijelented, hogy a nem jóképű srácoknak nem lesz senkijük, soha, és sulykolod beléjük azt, hogy egyedül fognak meghalni, pedig ez nem így van.
Ez nem kérdés, amit te kiírsz, ez kötekedés. Úgy látom, nagyon pszichológusnak hiszed magad, akkor én is így teszek: már ebből a kérdésből látom, hogy érzelmi nyomorék vagy, aki csak mások baján tud filózni meg élvezkedni. Az meg, hogy 1000-ből 999 nő elküldi őket, ez nem igaz, és aki csak egy kicsit is nyitott szemmel jár, láthat példát ennek az ellenkezőjére.
9/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem sulykolok beléjük semmit sem, nem képzelem magam sem pszichológusnak, sem pedig érzelmi nyomoréknak. Én csak leírtam az esetleges realisztikus következményeket. Ez bekövetkezhet család mellett is, de legtöbbször akkor, ha nincs az embernek családja, barátai. Igen vannak ellenpéldák, hogy ronda pasinak van csaja, nem is egy. De nem ez a tendencia mutatkozik azért zömmel. Ha igazad lenne, akkor nem lenne itt naponta 10-20 kérdés (amiket nem én írok ki)húsz feleletti pasiktól, akik ösztönösen küldenek el a lányok, nők. Persze többségüknek lesz majd családjuk később ezeknek a pasiknak is, de sokaknak nem. Hozzájuk szóltam volna.
2013. márc. 2. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!