Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitszolnátok, ha van barátotok lányok és elhívna vki "randira"?
Figyelt kérdés
Van lány aki számomra már régóta bejön , és szoktonk néha jókat együtt lógni , de van barátja . Most elhatároztam elhívom valahova valami jóra pl. Moziba .
Azt kérdezném , hogy nektek ilyenkor mi lenne a reakciótok , mit nennétek akkor és később ?
Vagy a lekoptatnátok akkor , hogy ?
2013. márc. 30. 10:56
1/7 anonim válasza:
Szerintem ha komoly barátja van a lánynak,nem fog veled foglalkozni.
2/7 anonim válasza:
Ha rendes a lány --> nem fog elmenni.
Ha mégis igent mond --> veled is ezt fogja csinálni, ha bejön a képbe egy újabb fiú.
--> így is úgy is rosszul jársz, ha elhívod
3/7 anonim válasza:
Nekem ha egy fiú barátom azt mondja hogy menjünk el valahová eszembe se jut hogy randira gondol. Kivéve ha kihangsúlyozza hogy randi.
4/7 anonim válasza:
Én vagy visszautasítanálak, vagy kijelenteném, hogy csakis baráti alapon,és ehhez ragaszkodnék is.
5/7 anonim válasza:
ha haverok vagytok, akkor semmi gond azzal, h moziba hivod. viszont ha ennél több is van, akkor nem fog elmenni veled, vagyis ha csak nemrég óta ismer. miért akarsz belekavarni mások életébe, párkapcsolatába??
6/7 anonim válasza:
Haver srácokkal simán elmegyek mozizni vagy akárhova, barátom tud erről és nem zavarja... De ott egyértelmű, hogy baráti a kapcsolat, konkrétan randizni nem mennék senkivel :D
18/L
7/7 anonim válasza:
A 2-esnek nagyon igaza van, azt olvasd el még 3szor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!