Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha nem régóta van egy barátotok, akkor akár az Atyaúristen is leszólíthat benneteket, kikosarazzátok?
20-as korosztály érdekel
nem az utcára gondoltam
ja
meg kort és nemet is írjatok
kösz
Igen. Nálam az is elég, ha csak egy-kétszer randiztunk már (vagy csak megbeszéltük az első randit), ilyenkor tisztelem annyira az illetőt, hogy más férfiakkal nem állok szóba ilyen téren. Plusz ha már valakivel elmegyek randizni, akkor az a valaki valószínűleg eléggé érdekel, ezért sem figyelek olyankor másokra.
24/N
hát ha még csak úgy alakulgat, akkor talán nem kosarazom ki,de akkor meg felmerül a kérdés,hogy ezek szerint van olyan aki jobban tetszik,akkor minek jöjjek össze vele?
akivel kapcsolatban vagyok, az meg nyílván az én szememben a lehető legjobb választás (jelenleg pl nem is igazán érdekelnek mások, nem tűnik fel az sem h hú milyen helyes)
1. bárcsak úgy lenne, de nem hiszem, hogy szakértő lennél, bocsi
2-3 igen, ez így korrekt
még várok válaszokat
11:28
jó. olvasd el még egyszer a kérdést, és értelmezd
tehát a jelenlegi barátodnál jóképűbb férfi állít oda
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!