Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, a barátotok milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a barátotok milyen úton módon tudakolta veletek, hogy tetszetek neki?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy a barátotok hogy mutatta meg az érzéseit felétek? Milyen jeleket adott? Mi volt pl. nagyon aranyos gesztus, de kellemetlen dolgokra is egyaránt kíváncsi vagyok.

Egy szerelmi vallomás előtt állok egy lánynál, akivel már nagyon jól összeismerkedtem és kíváncsi ötletekre, tippekre, de inkább true storykra.

Előre is köszönöm!

17/f:))

2013. febr. 24. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
én velem úgy tudatta, hogy folyton piszkált, csipkedett, és mindig megölelt, majd nyaraláson elcsattant a csók, úgy hogy először csak az arcára adtuk egymásnak a puszit, majd egyre közelebb a szájunkhoz ... :)
2013. febr. 24. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:

nálunk én udvaroltam. nem kell nagy dolgokra gondolni, csak mindig ott voltam ahol ő. névnapjára vittem neki csokit is, meg fb-n is beszélgettünk szerveztünk közös programokat.

Amikor meg összejöttünk akkor kérdezgetett a fiúkról, hogy van-e pasim meg hogy együtt lennék-e vele.

2013. febr. 24. 19:00
 3/5 LutriFort válasza:
Hát igazából az én True Story-m az,hogy megláttam és beleszerettem. Megismerkedtünk Elkezdődött a Suli! És egy hét múlva mentem el a Városba és jött ő is. :) Végül nálunk kötöttünk ki, tv.ztünk meg ilyesmi aztán magához ölelt és megcsókolt! :) Egy kicsit furán éreztem az elmúlt egy órában magam,mert nem tudtam,hogy most mit szeretne csinálni! ... :))
2013. febr. 24. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Én elmondom.

Picit vicces. este anyáékkal nézzük az X-faktort és beszélgettem a barátnőmmel..

majd tiszta hülyeségből írtam egy hozzászólást a számítógép szerelőmnek

beszéltünk.. stb.. majd el kezdtünk chaten dumálni. beszélünk, aztán egyszercsak írja hogy elmenjen aludnii, vagy menjen sétálni

és valahogy kijukadtunk annál hogy elmegyek vele sétálni..

így este 10 környékén xD szal.. eljött hozzánk.. anyáék simán elengedtek vele, mert ismerik

meg én nekem se volt ellenemre különösebben aztán kb egy, másfél órán keresztül séltáltunk..

majd néha néha kipróbálta hogy nem vagyok-e csikis.. rájött nem..

majd néha átkarolt

aztán konkrétan csak álltunk egy Orbit tábla előtt xD és néztünk 10 percen keresztül ő meg odállt teljesen a hátammögé és átkarolt a hasamnál amit én kevés embernek engedek meg.. erre megszólal: milyen romantikus egy Orbit tábla előtt állni egy csajjal...

majd gondoltam egyet és inkább elindultam valamerre.. erre megfogott és visszahúzott úgy hogy szemtől szembe legyünk..

na nálam itt kezdődött a probléma.. nem filózott sokat.. összenyomja a homlokunkat majd megcsókol.. nekem meg működtek a hormonjaim és hagytam...

majd eszem szívem megjelent eltoltam aztán megszólal: nem akarod?

én meg: nem, erre reflexből lekapom.. ÉN.. aztán fogtam magam és elindultam magamtól xD ő meg közben azért megszólalt: ja.. tényleg nem akarod

na mind1 szal megyek előre

jön utánam elkapja a kezem.. komoly egy darabig hagytam, majd a lépcsőknél megint megállít mondja üljünk le..

ja de még mielőtt leülünk sikeresen meg lettem csókolva mégegyszer xD szal ő leül, majd már másznék arrébb, mert látom mire gondol, de már mindegy volt.. belehúz az ölébe, keze egy olyan helyen amit igazán támogatok.. max csak ha megcsókolnak.. a fenekem az szent és sérthetetlen.. mondom csak max csóknál, vagy másnál.. xD de na.. ott aztán nagyon nem tartok, csak egyszer majdnem de az most már a múlt

majd gondoltam egyet és fölálltam mondom menjünk haza

tiszta nyugodtan beszéltünk stb.. aztán úgy az utca közepén elkap és szorosan tart és megint meg akar csókolni, de (hajlékony vagyok eléggé) úgyhogy simán hátrahajlok derékól és nem engedem "táncoltunk" azért " jeles mert megpróbáltam kiszabadulni a karjai közül

aztán megszólal hogy na csak még egy és elenged.. 3 másodperc xD elhúzódok.. ő meg: naaa de nem ennyi.. aztán elfordítottam az arcom utána megunta és hagyta hogy menjünk majd még mielőtt hazaértünk megáll.. megfogja a kabátom cipzárját, és játszik vele, majd: most akkor mi legyen.?

én meg.. hirtelen nem tudtam mit mondani

aztán azt mondtam hogy nem gondolkoztam.. és úgy voltam vele, hogy megírom neki, hogy ha gondolja akkor szombaton megismételetnénk az előzőt aztán beszélgetünk kb 2 órát, majd így fél 9-kor megszólal, neked am van holnap suli? (mert ez pénteken volt)

mondom nincs, erre: akkor miért nem megyünk el most valahova? persze elmentünk.. sétáltunk elég sokat, meg beszélgettünk, aztán most a pacsirtánál lefele a lépcsőn elkapott és megcsókolt.. és nem toltam el.. aztán közben hallod megszólal: hát ezért akartál találkozni

egyből: tévedsz... ez csak egy esély volt

ő meg: a pofám leszakad.. mi az hogy esély?

közben meg persze tovább smárolunk.. xD

Na :D A folytatás az, hogy a mai napig együtt vagyunk pedig ez igencsak 2 éve volt.

2013. márc. 2. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Jelek ? ugyan, az én pasim nem lányos ...

Határzott volt, bókolt, dicsért, ölet-puszilt, és nagyon tud beszélni, elolvadtam

2013. márc. 23. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!