Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most lekoptatás?
Figyelt kérdés
Elhívtam randizni, nem válaszolt, aztán ráírtam, azt mondta, nincs kedve mostanában, majd máskor.2013. márc. 27. 19:26
5/10 anonim válasza:
Áh dehogy, ez csak kód arra, hogy "Ó, találkozzunk minél haramabb! Szeretlek!"
6/10 anonim válasza:
Ha kétszer így reagált, akkor vedd a lapot, és keress inkább mást. Lehet, hogy a végén még ő fog bánkódni, hogy nem jött össze veled.
7/10 A kérdező kommentje:
# 6 köszi!
2013. márc. 27. 19:48
8/10 anonim válasza:
Ez mondjuk elég gáz. Igen, lekoptatás, csak nem volt annyi vér a pucájában, hogy megírja, hogy nem érdekled ezért inkább azt írta, hogy nincs kedve.
9/10 A kérdező kommentje:
Ez a "majd máskor" eléggé kiakasztott engem is. Mi van??? Hülyének néz?
2013. márc. 27. 20:21
10/10 anonim válasza:
Nem azzal van gond, hogy "majd máskor", hanem azzal, hogy ha nagyon akarta volna, akkor lelkesebben is reagálhatott volna, és azt mondja, hogy "bocs, nem érek rá, de máskor nagyon szívesen stb.". Mondjuk én valószínűnek tartom, hogy nem akart megbántani téged, ezért volt ez a diplomatikus "majd máskor".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!