Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért kell hazudni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért kell hazudni?

Figyelt kérdés

Nem régiben lekoptatott egy lány aki tetszett azzal a szöveggel, hogy azért nem tetszek neki, mert más tetszik neki. Ez már nem az 1. eset volt. Ráadásul egy suliba járunk, a suliban szúrtam ki és ahelyett, hogy szóba állt vna legalább 1x velem és megmondta vna, Facebookon írta meg. Lányok mire jó ez? Ez sztem sokkal rosszabb, mintha megmondod, hogy ,,Kopj le, mert olyan ronda vagy, mint a világháború". :( Tényleg mire jó ez? Ettől nekünk nem lesz jobb...

18/F

2012. dec. 9. 19:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
63%
Mert gyáva és képtelen bármennyire is éretten kezelni a párkapcsolatait.
2012. dec. 9. 19:53
 2/19 anonim ***** válasza:

Ez miért gondolod hogy hazugság? Bele van esve valakibe, és nem te vagy az aki ebből kit tudta zökkenteni. Tehát, más tetszik neki, amin lehet valaki tudna változtatni, de az nem te vagy. Semmi hazugság nincs ebben.

Az viszont valóban nem fair hogy facebookon mondta meg.

2012. dec. 9. 19:54
 3/19 anonim ***** válasza:
a könnyebb utat választja, vagy egyszerűen nem akar belemenni, hogy ha nem akkor miért nem, sokkal zárkózottabbak manapság az emberek mint régen, annak ellenére, hogy sokkal közvetlenebb világban élünk
2012. dec. 9. 19:56
 4/19 ktk312 ***** válasza:
25%
A világháborút ne keverjük már ide :D Az igenis szép dolog volt... :)
2012. dec. 9. 19:56
 5/19 anonim ***** válasza:
Ha meg azt mondjuk hogy ronda vagy akkor az a baj h érzéketlenek vagyunk..
2012. dec. 9. 20:04
 6/19 anonim ***** válasza:

Fiúk! Miért kell hazudni?

19/L

2012. dec. 9. 20:07
 7/19 anonim ***** válasza:
56%
Attól, hogy ő ezt megtette (bár még mindig nem látom, hogy miért ne lehetne igaz, hogy más tetszik neki), miért kell az egész női nemhez szólni? Én nő vagyok, de nekem k*rvára semmi közöm a te kis afférodhoz, már bocs.
2012. dec. 9. 20:07
 8/19 anonim ***** válasza:
75%

tényleg bunkó dolog volt hogy így irta le egyébként meg örülj neki hogy nem jött össze mert ha így koptat le akkor az jelleméről is árulkodik. a másik meg gondolj bele mennyivel rosszabbul esne hogyha a szemedbe mondaná valaki hogy azért nem kellesz mert bűn ronda vagy és nem mutatkoznék veled utcán. jót tenne az önbizalmadnak? ha erre azt válaszolod hogy ennek jobban örülnél akkor gondolj arra hogy te könnyedén mernél ilyet mondani egy lánynak?

különben meg nem kell általánosítani.

2012. dec. 9. 20:14
 9/19 anonim ***** válasza:
71%
Sajnos általában tényleg ilyenek a nők. Soha nem mondanák a szemedbe, h azért utasítanak el, mert ronda vagy. Azzal kiderülne, mennyire felszínesek.
2012. dec. 9. 20:20
 10/19 anonim ***** válasza:
hány éves a csaj?
2012. dec. 9. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!