Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Hova mennétek el, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hova mennétek el, mit csinálnátok szívesen az első randin?

Figyelt kérdés
lányok,első randi,randi

2012. dec. 9. 15:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a szakadó hóesésben szívesen beülnék egy kávézóba mondjuk :)
2012. dec. 9. 15:36
 2/14 anonim ***** válasza:
kávézó,korcsolyázni, ilyenek d:
2012. dec. 9. 15:36
 3/14 anonim ***** válasza:

most mondjam az álomrandi verziót, vagy a halandókra vonatkozót?:D

az álomrandi egy vacsora valamelyik európai nagyvárosban, a város jelképének közelében, élő zenével...:D

a valóság pedig elég snassz, egy kávé, tea, a kedvenc helye, amit szívesen megosztana velem /mondjuk valami sportos hely, ahol együtt játszhatunk/, kutyasétáltatás, egy esküvő, eljegyzés, keresztelés /persze csak ha tényleg komolyan gondolja/, fagyizás, korizás, vacsora, egy reggeli, karácsonyi vásár, báááááármi !

2012. dec. 9. 15:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Valami tök laza dolog. Mondjuk egy cukrászda

Második randinak már lehetne mondjuk kocsival át Bp-ről Esztergomba és városnézés és kaja mondjuk a Szlovákoknál. (már ha bp-i vagy).

Vagy valami ilyesmi... ha tudsz jégkorcsolyázni az is jó.

2012. dec. 9. 15:44
 5/14 anonim ***** válasza:
#4 vagyok. Én régimódi vagyok és beijednék első randin valami álomvacsi meg ilyenektől. Túlságosan zavarba lennék. Mondjuk lehet már az esztergomi kiruccanás is jó lenne elsőnek. Nem olyan feszélyezett. Nem is tudom. :)
2012. dec. 9. 15:45
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igazából édesmindegy, a társaság a fontos. Egyébként meg korcsolyázás, mozi, meg nekem a paintball is nagyon bejött. :D
2012. dec. 9. 15:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően utálom ha rám költenek, pláne egy ismerkedős szakaszban. Mi csak sétálni voltunk, 2. randin fagyizni. De ami igazán megdobogtatná a szívem, az paintball, v lovagolni menni. Ilyen hideg időbe meg én sehova sem mennék, inkább otthon hívjon át kockulni, vagy film, ilyenek
2012. dec. 9. 16:05
 8/14 Daemia ***** válasza:
65%

#4 "Második randinak már lehetne mondjuk kocsival át Bp-ről Esztergomba..."

Akinek nincs kocsija, az meg haljon meg magányosan mi?

Pedig hogy szoktak tiltakozni a csajok, mikor azzal gyanúsítják őket, hogy csak a pénzre, kocsira mennek... "ááá én nem vagyok olyan"... nem, persze, de a második randin már kocsival vigyem a seggét külföldre mi?

Na ez most nagyon kikívánkozott belőlem, bocsi :-)

32/F

2012. dec. 9. 16:48
 9/14 anonim ***** válasza:

Mi a velemeny ezekrol?

- forraltborozas a vorosmarty teren, kozos kurtoskalacsevessel :)

- reggeli a cserpes tejivoban a Deaknal

- seta a Duna parton Budan, utana egy belga sor es sultkrumpli

csakhogy koltseghatekonyabb is legyen mar az ember :)

2012. dec. 9. 17:42
 10/14 anonim ***** válasza:
... hogya "gyere at, nezzunk meg egy sorozatot, csinalok egy melegszendvicset" dolgot mar ne is emlitsem :)
2012. dec. 9. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!