Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hova mennétek el, mit csinálnátok szívesen az első randin?
#8-nak
Bocsi! Egy kicsit önző voltam. A srác akivel elmennék autója van. Én pedig nem vagyok pénzéhes. Amúgy nekem meg saját lakásom van 1/1-ben a tulajdonomban. Szóval nem igazán érdekel ha a pasinak kevesebbje van - mert hogy neki "csak" egy autója. ÚGYHOGY MOST MELLÉLŐTÉL RENDESEN. GRAT.
Természetesen az olyanok akiknek nincs autójuk nem tudnak. De pl. vonattal is lehet menni. Nekem tök mind1
35L
még annyit,hogy
Úgyhogy inkább ő hajthat a pénzre ha velem próbálkozik. Szóval nekem van félnivalóm inkább - de tőle nem tartok.
Ez az amikor megítélnek valakit anélkül hogy ismernék. És ha valakinek még lakása sincs (mert nem lehet mindenkinek mint nekem), de örül, hogy a srácnak van autója. Te ismered minden nő szívének a mélyét, hogy azt hiszed meg tudod ítélni???
Bölcsek ezek a szavak „Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek!” (Máté 7:1)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!