Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért kell hazudni?
Figyelt kérdés
Nem régiben lekoptatott egy lány aki tetszett azzal a szöveggel, hogy azért nem tetszek neki, mert más tetszik neki. Ez már nem az 1. eset volt. Ráadásul egy suliba járunk, a suliban szúrtam ki és ahelyett, hogy szóba állt vna legalább 1x velem és megmondta vna, Facebookon írta meg. Lányok mire jó ez? Ez sztem sokkal rosszabb, mintha megmondod, hogy ,,Kopj le, mert olyan ronda vagy, mint a világháború". :( Tényleg mire jó ez? Ettől nekünk nem lesz jobb...
18/F
2012. dec. 9. 19:50
11/19 anonim válasza:
Kérdező, te még "jól jártál", mert nekem meg se szokták indokolni semmivel, miért koptatnak le, csak eltűnnek szó nélkül a netről, meg mindenhonnan!
12/19 anonim válasza:
Amúgy a nők olyanok, mint a politikusok: csak akkor nem hazudnak, amikor alszanak!
13/19 A kérdező kommentje:
Az, hogy hazudott :'(
2012. dec. 9. 20:31
15/19 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdésedet. A lány azt mondta más tetszik neki. Te azt mondod hazudott neked. Honnan tudod, hogy nincs senki aki tetszik neki? Belelátsz a fejébe? :) Persze meglehet, hogy csak kamuzott, de ez még akkor is kevésbé fájdalmas neked mintha durván elküldött volna hidd el. Én úgy vagyok vele, hogy az ok nem igazán érdekel, csak mondja meg hogy részéről nem fog menni a dolog és ne játszadozzon velem meg ne húzza az agyamat.
16/19 anonim válasza:
Egyébként, miért lett volna jobb, ha az önbizalmadat lerombolva azzal elküld, hogy szerinte csúnya vagy, azért nem tetszel neki?
17/19 anonim válasza:
Utolsó: mert így is nyilvánvaló, csak akkor legalább nem hazudott volna.
18/19 anonim válasza:
ha most hozzám odajönne bármelyikőtök simán lekoptatnálak titeket ugyan ezzel a szöveggel. hogy miért? mert más tetszik. nem is kicsit.
és nem hazudok.
19/19 anonim válasza:
mert a pasikat nem lehet elküldeni úgy hogy jó legyen nekik, ha megmondom hogy más tetszik vagy foglalt vagyok akkor hazudok ami a kérdező szerint rosszabb (bocs hogy nem akar megbántani valaki), ha megmondom hogy nem jön be akkor érzéketlen ribanc (aki lerombolja a "normális" fiúk önbecsülését). Most honnan tudja te melyiket tartod rosszabnak? Egyébként honnan tudod hogy kamuzott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!