Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szánalmasnak fognak a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmasnak fognak a nők tartani, ha utálom a gyerekeket?

Figyelt kérdés

31 éves nagy cula

férfi létemre

2013. márc. 27. 19:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

9-es vagyok

Minden gyereket utál, mert különben azt írta volna, hogy nem akar saját gyereket. A véleményemet fenntartom.

2013. ápr. 24. 10:24
 12/18 Hanariko ***** válasza:
Én sem szeretem a gyerekeket. (L)
2013. ápr. 25. 21:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Én biztos nem állnék veled szóba, mert én 4-5 gyereket szeretnék, de nekem van olyan barátnőm(27 éves), aki 20 évsen is legszívesebben elköttette volna magát, mert ha gyereket látott kirázta a hideg. Mondjuk elég ritka, aki nem akar legalább egy-két gyereket, de vannak ilyen nők, csak keresni kell kitartóan
2013. ápr. 26. 10:03
 14/18 anonim válasza:
100%

Szia! Én nő létemre hasonlóan gondolkodom, mint te. Lehet, hogy ronda így leírva ez a szó, ám vállalom: gyerekgyűlölő vagyok. Lassan 34 éves leszek, és évről évre, hónapról hónapra erősebb bennem a meggyőződés, hogy nekem sosem lesz, nem lehet gyerekem, és mindent meg is fogok tenni ennek érdekében! Nagyon sok mindent el tudok képzelni, de magamat anyaként soha. Sajátot semmiképpen sem akarok szülni, más gyerekének odaadó dajkálásának ötletén pedig csak nevetni tudok, leginkább kínomban.

Egy szó, mint száz: én egész biztosan nem tartalak szánalmasnak, sőt, kimondottan a hasonló felfogású emberek társaságát keresem. Ha téged elítélnélek emiatt, magamat köpném szembe.

2013. nov. 26. 06:31
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem csodálom.A legtöbb gyerek energiavámpír,idegesítő,agyzsibbasztó. Én sem szeretem őket.

21 L

2014. febr. 20. 17:25
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Kíváncsi vagyok, hogy a válaszolók között kiknek volt traumakkal teli gyermekkoruk, nem ok nélkül írtóznak a gyerek szótól...

Le lehet élni egy egész életet sérelmekkel, haraggal teli. Ez a szép, mindenki maga választ és felel. Hazugság az aki az apura, anyura, másra fogja az élete alakulását.

2014. márc. 26. 10:54
 17/18 anonim ***** válasza:
47%
Annyit tennék hozzá az előttem szólókhoz, hogy lehet, hogy úgy általában utálod a gyerekeket, de a saját gyerek az szerintem egy kicsit más kategória. A saját az mindig kivétel. Szóval aki emiatt elítél, az nem gondolta át ezt a dolgot. Az egy pozitív jelzés lenne, ha idegen gyerekekkel is jól kijönnél, akkor az azt jelentené, hogy a sajátoddal is jól fogsz bánni, de fordítva szerintem nem lehet ilyen következtetést levonni. Mármint ha idegenek porontyaiért nem vagy oda, az semmit nem mond arról, hogy ha lenne sajátod, akkor hogyan viszonyulnál hozzá. Szerintem.
2014. máj. 1. 08:51
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát akiket én ismerek nőket azok mind akarnak gyereket.

Egyébként nem hiszem h ettől szánalmas lennél csak épp nem lesz könnyű dolgod a párkeresés terén.

2014. júl. 20. 05:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!