Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmasnak fognak a nők tartani, ha utálom a gyerekeket?
31 éves nagy cula
férfi létemre
miért tartanának annak, ez egy marhaság, hogy a nő akar gyereket, nem kell aggódni vannak akik nem akarnak,
lehet jobb is aki így gondolkodik, más az élete
ha rajtam múlt volna, most egy sem lenne N
Nem, csak ne titkold el ezt az információt!
Még a kapcsolat elején közöld és úgy, hogy ne lehessen félreérteni!
Biztos találsz olyan nőt, aki hasonlóképpen vélekedik.
Én is rühellem a gyerekeket, kevés dolog idegesít jobban egy gyereknél...
Nincs ezzel semmi, az a nő, amelyik szánalmasnak tart arra sem méltó, hogy szóbaállj vele.
Érdekes hogy mindenki azt mondja nekem is mennyi ilyen nő van. Már csak az a kérdés hogy hol? Én valahogy nem igen találkoztam még olyannal aki ne gondolkodott volna gyerekben. Márpedig nálam sem saját, sem a másé nem jöhet szóba. Nincs is hosszú távú kapcsolatom emiatt.
35 F
Szánalmasnak fognak tartani, és komolyabb kapcsolatra alkalmatlannak.
Az utálom és a nem szeretem között elég nagy a különbség, épp ezért én biztosan nem jönnék össze veled, ugyanis van kisebb testvérem, unokatestvérem. Aki nem fogadja el a családtagjaimat az mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!