Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányoknál sikertelen fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknál sikertelen fiúk, férfiak, ti már külön éltek, vagy még szülőkkel?

Figyelt kérdés
Én valahogy azt vettem észre, hogy azoknak vannak általában problémája a csajozással, akik nem költöznek el otthonról fiatal felnőttként. De cáfoljatok meg.
2013. márc. 21. 15:24
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Én 18 évesen elköltöztem, de nem lett belőle előnyöm a nőknél.

Az USA-ból jövő filmekben "gáz", ha egy férfi a szüleivel lakik, de ott az is gáz, ha valaki nem kap terepjárót érettségire.

Az egy másik bolygó, itthon majd 1 órát dolgozol 1 liter benzin áráért, ott meg 5-6 percet.

2013. márc. 21. 16:48
 32/39 anonim ***** válasza:
Sajnos még messze van a költözés, még nem találtam munkát, de miután lesz is sokáig kell majd még gyűjtenem. Albérletről meg hitelről szó sem lehet.
2013. márc. 21. 16:55
 33/39 anonim ***** válasza:

"persze, könnyű anyuékon élősködni, és villogni a kocsival a csajok előtt.. szánalmas vagy, és sajnálom szegény szüleid!!

"

Nagyon nagy fiú lettél, hogy vettél pár millióért valami lepukkant panellakást :DDD.

2013. márc. 21. 17:17
 34/39 A kérdező kommentje:
Leftbehind: De gimiben még majdnem mindenki a szüleivel él. Annak az életkornak ez a sajátossága. Utána viszont a 70% kollégiumba vagy albérletbe költözik, mert a 18-25 évnek meg elvileg az a sajátossága, hogy az ember elkezd függetlenedni a szülőktől.
2013. márc. 21. 17:28
 35/39 anonim ***** válasza:
Már ha a szülő tudja állni a kollégiumot ugyebár, vagy akár az albérletet is mert nem hiszem hogy 18 évesen hú de nagy munkákat kapnak érettségivel, ha meg kolis, akkor megintcsak a szülő fizet. Akkor az minden, csak nem függetlenedés szerintem.
2013. márc. 21. 17:49
 36/39 A kérdező kommentje:
Én most önállóság, függetlenség alatt nem kizárólag az anyagiakat értem, hanem hogy valaki képes egyedül ellátni magát, még ha anyagilag be is segítenek neki.
2013. márc. 21. 18:11
 37/39 anonim ***** válasza:

Hát de otthon is elláthatja valaki magát. Csinálhat magának kaját, moshat, intézheti az ügyeit stb.

Aki otthon nem csinálja, az különlakva se fogja, aki meg otthon is ellátja magát, az különköltözve is megállja a helyét.

2013. márc. 21. 18:22
 38/39 A kérdező kommentje:
CsinálHATJA, de igazából a legtöbb ember azt csinálja, amit a körülmények rákényszerítenek.
2013. márc. 21. 18:48
 39/39 LeftBehind ***** válasza:
Igen,de akinek középsuliban ment,annak azután is menni fog. Nem fog hirtelen átugrani érzelmi analfabétába csak mert 20-akárhány évesen még nem tudott elköltözni.
2013. márc. 21. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!