Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál sikertelen fiúk, férfiak, ti már külön éltek, vagy még szülőkkel?
ez nem így van " anyuci szeme fénye" ált az egyke gyerek szokott lenni, de ez csak fiúknál van így, lányoknál nem
ha a szülő normális gondolkodású, akkor nem így van
nem jó, ha a szülő rátelepszik a gyerekre, mindenki élheti a saját életét, N
Albérletbe is lehet ám költözni, nem kell mindjárt venni..
Szerintem manapság ez felel meg egy afféle férfivá avatási rítusnak, mint anno a törzsekben a különféle próbák, stb.
Aki elköltözik a szülőktől, annak férfivá, önállóvá kell válnia, nagyobb lesz az önbizalma, látszik rajta, hogy megáll a lábán.. Én így érzékelem.
Legalábbis én pl laktam egy évig külön, és a csajozás is jól ment.
Aztán bizonyos okokból hazaköltöztem egy időre, és azóta megint semmi.
11:
Engem meg a magadfajta nagyképűektől fog el a röhögőgörcs.
Ja persze, költözzünk külön fiatalon, költsünk havi 50 ezret feleslegesen albérletre, kajára meg mindenre, ahelyett, hogy otthon laknánk, besegítenénk a szülőknek meg félre tennénk.
Én 30 évesen itthon lakok, és nem érzem gáznak. Készpénzre vettem egy full extrás kocsit, most meg házra spórolok, már pár millió megvan. Albérlet mellett ez nem hiszem hogy ment volna. Aki egyszer albérletbe megy és nem nettó 400at keres, annak sose lesz sajátja. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!