Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányoknál sikertelen fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknál sikertelen fiúk, férfiak, ti már külön éltek, vagy még szülőkkel?

Figyelt kérdés
Én valahogy azt vettem észre, hogy azoknak vannak általában problémája a csajozással, akik nem költöznek el otthonról fiatal felnőttként. De cáfoljatok meg.
2013. márc. 21. 15:24
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
0%
én 19 éves korom óta önálló vagyok, laktam albérletbe is, most úgy néz ki veszek lakást (szülői segítség nélkül) megtakarítással.. ha egy 30 éves férfi azt mondja, hogy a szüleivel lakik még.. elkap a röhögő görcs, meg a szánalom
2013. márc. 21. 15:31
 12/39 anonim ***** válasza:
Győrben lakom, havi nettó keresetem 90k, egy albérlet 50-60k-nál kezdődik +rezsi. Azt hiszem mindent elmondtam. 21/F pályakezdő
2013. márc. 21. 15:32
 13/39 anonim ***** válasza:

ez nem így van " anyuci szeme fénye" ált az egyke gyerek szokott lenni, de ez csak fiúknál van így, lányoknál nem

ha a szülő normális gondolkodású, akkor nem így van

nem jó, ha a szülő rátelepszik a gyerekre, mindenki élheti a saját életét, N

2013. márc. 21. 15:32
 14/39 anonim ***** válasza:
55%
Tudod az a baj, hogy aki nincs "rákényszerülve" az önállóságra, az 40 évesen se lesz életképes, a szülein élősködve...
2013. márc. 21. 15:35
 15/39 A kérdező kommentje:

Albérletbe is lehet ám költözni, nem kell mindjárt venni..

Szerintem manapság ez felel meg egy afféle férfivá avatási rítusnak, mint anno a törzsekben a különféle próbák, stb.

Aki elköltözik a szülőktől, annak férfivá, önállóvá kell válnia, nagyobb lesz az önbizalma, látszik rajta, hogy megáll a lábán.. Én így érzékelem.

Legalábbis én pl laktam egy évig külön, és a csajozás is jól ment.

Aztán bizonyos okokból hazaköltöztem egy időre, és azóta megint semmi.

2013. márc. 21. 15:36
 16/39 anonim ***** válasza:

11:

Engem meg a magadfajta nagyképűektől fog el a röhögőgörcs.

2013. márc. 21. 15:37
 17/39 anonim ***** válasza:
53%
persze, hogy dob az önbizalmadon, hogy megállsz a saját lábadon... nagyon jól látod
2013. márc. 21. 15:37
 18/39 anonim ***** válasza:
Hát én is úgy vettem észre. Olyat is ismerek nem egyet akinek lenne pénze albérletre, de ő inkább otthon marad...Egyébként meg van olyan hogy lakótárs, akkor máris nem kerül olyan sokba az bérlés sem. Mondjuk én nem értek ehhez, csak így kívülállóként nem tűnik olyan elérhetetlennek.
2013. márc. 21. 15:38
 19/39 anonim ***** válasza:
0%
nem kell durcizni, nem vagyok nagyképű... sok az anyámasszony katonája férfi, aki kényelmességi okokból SEM akar elköltözni otthonról.. mert ki van otthon szolgálva.. mert arra nem képes, hogy a szennyest kimossa maga után..
2013. márc. 21. 15:39
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Ja persze, költözzünk külön fiatalon, költsünk havi 50 ezret feleslegesen albérletre, kajára meg mindenre, ahelyett, hogy otthon laknánk, besegítenénk a szülőknek meg félre tennénk.

Én 30 évesen itthon lakok, és nem érzem gáznak. Készpénzre vettem egy full extrás kocsit, most meg házra spórolok, már pár millió megvan. Albérlet mellett ez nem hiszem hogy ment volna. Aki egyszer albérletbe megy és nem nettó 400at keres, annak sose lesz sajátja. Ennyi.

2013. márc. 21. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!