Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányoknál sikertelen fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknál sikertelen fiúk, férfiak, ti már külön éltek, vagy még szülőkkel?

Figyelt kérdés
Én valahogy azt vettem észre, hogy azoknak vannak általában problémája a csajozással, akik nem költöznek el otthonról fiatal felnőttként. De cáfoljatok meg.
2013. márc. 21. 15:24
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy a szülőkkel élek. Ilyen árak mellett nem engedhetem meg magamnak jó darabig a különköltözést.
2013. márc. 21. 15:25
 2/39 anonim ***** válasza:
Belegondolva én is ezt tapasztalom.
 3/39 anonim ***** válasza:
30%
igen több olyan férfi ismerősöm van aki 30 évei közepén jár, sőt negyven is elmúlt már, és még mindig anyuci szeme fénye... 0 gyerek, 0 párkapcsolattal..
 4/39 anonim ***** válasza:
nőből kevesebb ilyet ismerek
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
nem mindig ez áll hátttérben. Például egy fiatal friss diplomás sárc pl hogyk ötlözzön el a mai árakkal egyedül albérletbe? Nem mindenki engedheti meg magának, hogy diplomosztora házat kérjen a szüleitöl... (vagyis kérni lehet...) szóval ez egy csunya patthelyzet, amikor már a srác is szabadulna mert ciki ugy felvinni a lakásra a láynt, hogy a papamama gyerekek ott ugrándoznak az ágyk örül miközben dugnak, de lehetösége meg nincs elköltözni mert friss diplomást vagy fiatal munkást alig akarnak alkalmazni mert nicns tapasztalata és mivel alig alkalmazzák a fizetése se mindig hatalmas.
2013. márc. 21. 15:26
 6/39 anonim ***** válasza:
65%
igazából ezek a férfiak nem is akarnak nagyon elköltözni (akiket én ismerek személy szerint) mert anyuci mos rá, főz rá.. takarít utána!! hülye lenne elköltözni, vagy akár törekedni arra, hogy elköltözzön..
2013. márc. 21. 15:28
 7/39 anonim ***** válasza:
100%

29 vagyok, (még) itthon lakok a szüleimmel, de világ életemben annyi nőm volt a 20-as éveimben is, szóval én nem látok összefüggést.

Most van nagyon komoly kapcsolatom, úgyhogy a barátnőmmel fogunk hamarosan összeköltözni. Eddig szerintem felesleges lett volna pénzt szórni, mikor itthon is lakhattam.

2013. márc. 21. 15:29
 8/39 anonim ***** válasza:
Nem attól függ egy kapcsolat hogy kivel élsz .30 éves vagyok szüleimmel élek de soha nem voltak ilyenféle gondjaim.
2013. márc. 21. 15:29
 9/39 anonim ***** válasza:
15%
a férfiak nagyon kényelmesek ám....
2013. márc. 21. 15:30
 10/39 anonim ***** válasza:
53%
Sok olyan férfi van, aki a munkájában sikeres, de a nőkhöz nem ért. Nem feltétlenül függ össze a kettő.
2013. márc. 21. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!