Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál sikertelen fiúk, férfiak, ti már külön
éltek, vagy még szülőkkel?
21/39 A kérdező kommentje:
Én megértem azokat is, akik nem akarnak elköltözni albérletbe, félreértés ne essék. Most a vita nem arról folyik, hogy ez elvárt/elvárható dolog-e.
Szimplán a gyakorlati hozadékáról tárgyalunk. A külön élő pasik sikeresebbek a nőknél.
persze, könnyű anyuékon élősködni, és villogni a kocsival a csajok előtt.. szánalmas vagy, és sajnálom szegény szüleid!!
2013. márc. 21. 15:42
Élősködik a halál a szüleimen. Minden hónapban odaadok nekik 15 ezret a rezsibe + elmegyek és telepakolom a hűtőt meg a konyhaszekrényt úgy, hogy max kenyeret kell vennie a boltban, mert minden van otthon ;)
És soha egy ft-ot nem kérek tőlük, 11 éve nem kértem tőlük pénzt semmire.
Ezen mi élősködés van?
Amúgy meg nem villogok csajoknak, van menyasszonyom, akivel 1-2 éven belül saját házat fogunk venni.
Te vagy inkább a szánalmas inkább. Gondolkodj mielőtt beszélsz.
2013. márc. 21. 15:46
inkább Te gondolkodj azt javaslom... bár ha nincs mivel, úgy elég nehéz..
2013. márc. 21. 15:47
25/39 A kérdező kommentje:
Hűha, micsoda magasröptű szópárbaj alakult itt ki
Amúgy meg nem tudom mi bajod van, nem írtam szerintem semmi rosszat, leírtam a véleményem meg hogy velem mi van, erre te egyből bevágsz egy olyan választ, hogy én élősködök a szüleimen, meg hogy sajnálod a szüleim meg hogy szánalmas vagyok stb. De persze megmagyarázni nem tudod a dolgot, csak mocskolódni. Ez a baj az országunkkal, az ilyen emberekkel van tele mint te is, hogy ok nélkül mocskolódik a másikra. Talán savanyú a szőlő, hogy nekem kocsim van meg házam is lesz, sőt menyasszonyom is, mindezt önerőből vagy mi? ;)
2013. márc. 21. 15:52
Szerintem hagyjad, ne is foglalkozz vele, neked van igazad, féltékeny rád és kész, nem kell vele foglalkozni! Ok nélkül arcoskodik.
2013. márc. 21. 15:53
Ha szülővel élsz, akkor mellette tudsz félre tenni aztán csinálsz egy vállalkozást és ha sül akkor királyság van. Én a szülőkkel laktam 27 éves koromig, de soha nem kértem tőlük semmire pénzt. Kocsim 10 éve van, barátnőm mindig volt a pénzt meg megkerestem amire kellet. Ha albérletbe laksz szabadnak érzed magad de ugyanolyan rabszolga vagy. Azért dolgozol, hogy kinyögd a számlát, aztán meg pislogsz mint a jóllakott óvodás, hogy kajára alig maradt, ruháról meg nem is beszélek . A kocsi meg már luxus egy albérlet mellet. Persze, ha van egy netto 350 ezeres fizetésed akkor albiban is el vagy. De mindenki tudja, hogy az ilyen munkahely betöltés kihalásos alapon történik. Ha a szülő nem tud lakással megdobni annyival igen is hozzájárul a jövőd alakulásában, hogy egy ideig meghúzod magad a szülői háznál. Azt, hogy meddig laksz a szülőknél meg rajtad múlik van e célod akarsz e kezdeni magaddal valamit stb.
2013. márc. 21. 16:11
Én jobban örülök neki, hogy a páromnak nincs háza, mert én nő létemre nem is szeretnék csak úgy beköltözni a készbe, aztán megtelepedni ott úgy, hogy semmi nem az enyém.
Jobban érzem magam, hogy a párommal együtt gyűjtünk, és majd együtt nézünk valamit, amibe nekem is lesz beleszólásom, mehetünk együtt bútorokat nézegetni meg ilyesmi, szóval nálam semmivel nem előny az, ha a pasi külön lakik.
Ha meg albérletben lakna, akkor nem tudna havi 50et elrakni, ahogy most otthon lakással csinálja.
2013. márc. 21. 16:38
Ha ez a két dolog összefüggne,akkor a középiskolákban mindenki szingli lenne.
2013. márc. 21. 16:44
Kapcsolódó kérdések: