Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van ez itt ezen az oldalon? A nők és a helyes pasik védik a lányokat, a lányoknál sikertelen pasik meg szapulják a lányokat és a pasikat védik?
De akkor kinek van igaza?
A nők és a helyes pasik akik sikeresek a lányoknál, védik a lányokat, hogy nekik nem igazán fontosak az anyagiak, a helyes pofi, hanem csak a kisugárzás, kedvesség a lényeg. A nem vonzó és kissé frusztrált pasik védik a többi pasit, hogy a fiúknak nem annyira fontos a vonzó külső egy lánynál mint fordítva. A nők többsége szereti a helyes, izmos, jól szituált pasikat. Akkor most kinek van igaza? mert azt látom, hogy a lányok és a lányokat védő pasik többségének 70%+ a mutatója a válaszok hasznosságát tekintve, a megalázottak, nem helyesek legtöbbje pedig 70%- mutatókkal rendelkezik. Persze itt is vannak kivételek. Kinek van akkor igaza? De őszintén. Mondjuk azt látom, hogy egy anonym oldalon sem nagy erény az igazi őszinteség.
hiába van jó külsőm még se érdeklem a lányokat mert szinte ők uralnak minket :)
F
jaj már!!!
Na itt egy őszinte válasz, ha nem hiszed, így jártál.
Nekem is fontos a külső, de nem a legfontosabb. Volt már ilyen barátom, meg olyan is.. A lényeg, hogy a mosolyával, humorával, vagy valamivel megfogjon.
A pénz nem számít. Volt már tehetősebb barátom, volt szegény. Ez sem számított.
Nem hazudok, mért tenném?
Akik szerencsétlenek és itt siránkozik, de nem tesz semmit, hogy jobb legyen, annak miért segítenének?
Volt, hogy írtam szépeket nem egy ilyen srácnak, a válasz meg az volt hazudok én is, mint a többiek, akkor nekik miért segítenék, miért törném magam, ha úgyis minden szavam “hazugság“.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!