Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Rólad álmodoztam évek óta"....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Rólad álmodoztam évek óta". Ez igaz lehet ha közben jópár barátnője volt?

Figyelt kérdés
Osztálytársak voltunk 4 évig. Azt mondja már 1 osztályban megtetszettem neki, de nem lett köztünk semmit. El is ballagtunk, és most 3 év után kezdtünk el randizni. Elmondta hogy mióta tetszem neki, hogy mennyit álmodozott rólam és hogy "kevés lány van akire ennyit gondolt". De közben volt 2 hosszabb kapcsolata, meg ki tudja mennyi rövidebb. És egyszer sem próbálkozott be nálam hogy írjon nekem pl.
2013. márc. 19. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
háááááát.. az exem is ezt mondta, h én voltam a nagy szerelme(egyszer jártunk, aztán szétmentünk, utána volt pár nője, és ezt akkor mondta, amikor másodszor is összejöttünk), aztán meg a földbe döngölte az önbecsülésemet, és olyanokat mondott, h ihajj.... sőt, még más nők is a képbe jöttek, igaz, nem megcsalás szintjén, de akkor is.. ismerkedés, flört.. miegymás..:(
2013. márc. 19. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen,lehet igaz.
2013. márc. 19. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Erre csak a saját példámmal tudok élni:

Én általánosba jártam sokba,sűrűn költöztünk,kb 1 évig jártam valahova,és ott megszerettem egy lányt,akinek nem mertem megmondani.Aztán onnan is elköltöztünk.És végig éreztem valamit iránta.Már rég túl vagyok a középiskolán is,24 évesek vagyunk.Hála a facebooknak megtaláltam,és ugyanúgy érzek iránta.Pedig közben volt pár barátnőm,sőt,szerelmes is voltam.De lehet 2t is szeretni egyszerre.A szív már csak ilyen különös szerkezet.Aztán esélytelen vagyok nála,nem mert gyönyörű,hanem egyéb okokból...

2013. márc. 19. 19:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondta írni akart nekem, de félt hogy van barátom. És ezért nem mert.

De egyik barátnőmnek pár hónapja mondta el hogy mennyire oda volt értem mindig. És így vettük fel egymással a kapcsolatot.

2013. márc. 19. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet igaz.

Nekem is nagyon reg ota tetszik valaki es kozben mas kapcsolataim voltak.

2013. márc. 19. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:
ezt minden héten megkérdezed?
2013. márc. 19. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Simán lehet :D én is ismerek egy lányt, de nem jártam vele, csak ismerem, éreztem rajta, hogy nem járna velem, pedig nem vagyok ronda. Pár éve ismertem meg, és egy éve nem is láttam. És volt azóta két lány akivel jártam, és még pár akivel lefeküdtem, de ha valahogy mégis lenne esélyem nála, minden csajom helyett őt választanám :D

20/f

2013. márc. 19. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!