Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen fiúnak, hogy-hogy nem volt még sosem barátnője, miért nem veszik észre sem a lányok?
Az első fele teljesem illik rám.A második már nem.
Fiatalon a lányok kalandot izgalmat keresnek.De hidd el vannak olyan lányok akiknek az ilyen fiúk tetszenek.
pont azért mert visszahúzódó. én is ilyen fiúra vágyom,de az ilyenek képtelenek még annyira is nyitni,hogy valakivel felvegyék a szemkontaktust,szóval hiába próbálkoznék,ez az a tipikus "hiába,észre se vesz" tipus..:/
16/L.
Ezek rám is mind igazak, pár dolog kivételével: eljárok bulizni, nem vagyok visszahúzódó, és csak azzal vagyok bunkó, aki kötekedően lép fel és nem lehet jobb belátásra bírni.
Ja, nincs is problémám a párkapcsolat terén!
Nem értem, ezt a fiút miért kéne észre venni?!
Pont, hogy fordítva kell, hogy történjen. Neki kell odamenni egy lányhoz kezdeményezni.
Nem pedig várni hogy a sült-galamb a szájába repüljön.
Hogy várhatja bárki is hogy megismerjék ha nem kezd ismerkedni másokkal.
Ki is szúrnák rögtön:
"Dik ott egy lúzer" :D Meg "húzzúk le gyorsan"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!