Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ilyen fiúnak, hogy-hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen fiúnak, hogy-hogy nem volt még sosem barátnője, miért nem veszik észre sem a lányok?

Figyelt kérdés
Ez a fiú mindenkivel kedves, megértő, bárki számíthat rá, segítőkész és nem szokott balhézni, nem cigizik, nem bulizik, csendes, magának való, értelmes, visszahúzódó, aranyos teremtés, olyan elmélkedős típus. Tud szeretni, odabújós, érzelmes típus, kicsit érzékeny is, szeretne szeretni, meg viszont szeretve lenni egy lány által. A lányok mégis előbb jönnek össze egy balhés, bunnkó állattal, ezt a fiút meg észre sem veszik.
2013. márc. 17. 22:09
1 2
 11/17 walk w1th mee ***** válasza:

xD utolsó

amúgy,ja unalmas:DD

+,nem hiszem hogy próbálkozik,hanem csak várja hogy valamelyik lány felfigyeljen rá..

amúgy szerintem a kérdező magát irta le..

2013. márc. 17. 22:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Hasonló vagyok én is,de nem akarnék olyan csajt aki állandóan bulizik és szarik a pasijára.
2013. márc. 17. 22:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen fiút megtalálni olyan, mintha a sötétben tapogatózva keresnél egy tűt egy üres szobában. Amikor végre megtalálod, akkor is alig bírod fölkaparni a földről, ahogy a fiút is alig bírod megismerni, mert nem nyílik meg. Egyébként meg a világ nem fekete és fehér, aki meg az, az szélsőséges, és a szélsőségek nem jók. Gondolok itt arra, hogy a túl zárkózott, túl kedves srác épp úgy nem jön be a NORMÁLIS lányoknak, mint az utolsó bunkó nemmondomkimicsoda.:) Akinek mégis az utóbbi jön be, azután meg mit kell sírni? Az olyan lány, aki ilyennel összeáll, az meg is érdemli, az ilyenre nincs szüksége egy ilyen visszahúzódó embernek. Jut eszembe: Bulizni sokféleképpen lehet, és igenis mindenki számára vannak közösségek, ahol jól érzi magát. Én is zárkózott, önbizalomhiányos ember vagyok, mégis találtam egy közösséget, csupa nyílt ember közt, ahol jól érzem magam.

Ennek a fiúnak üzenem, hogy járjon közösségekbe, lazítson, ne essen rögtön szerelembe, hanem előbb próbáljon barátkozni a lányokkal, és ha úgy érzi, hogy valakivel egészen megtalálta a közös hangot, akkor próbálkozzon, és ha nem sikerül, akkor valaki mással megint, és előbb utóbb összejön. A lényeg, hogy a lányok észrevesznek minden fiút, de csak akkor, ha nem ül a csodára várva, hanem ha kezdeményez. Kezdeményezni pedig annyit jelent, hogy férfi vagy, nem pedig azt, hogy übermacsó. ;)

2013. márc. 17. 23:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem eddig pont a rosszfiúk jöttem be, de most megtetszett egy ilyen srác, amilyen leírtál. Viszont nem tudom, hogy tudnék közeledni hozzá, hisz ő visszahúzódó, és én is kicsit, így kb megközelíthetetlen. Úgy érzem,hogy tetszem neki,mert úgy néz rám... de volt már hogy pofára estem így,ezért én nem lépek elsőként. ő viszont nem fog,ha nem bíztatom rá :(
2013. márc. 18. 08:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Csak jó tulajdonságokat írtál magadrol... Talán picit őszintébben kéne magad látni
2013. márc. 19. 13:29
 16/17 anonim ***** válasza:

14.

Hát akkor biztasd rá.

2013. márc. 19. 18:48
 17/17 anonim válasza:
Lehetséges, hogy félreértelmezik a visszahúzódó, elmélkedős jellemvonásokat. Én is ilyen vagyok (csak éppen női kiadásban), és gyakran mondják rám, hogy "komoly", "mogorva". Pedig nem vagyok az, egyszerűen nincs perpillanat minek örülnöm,nem mosolygok folyamatosan, mint a modellek a tévében, de csak azért, mert lélekben máshol járok.
2013. márc. 20. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!