Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik lehetnek az okai, ha egy 20 éves jó pasinak még nem volt barátnője, de még csak kavarni sem kavart senkivel?
Ismerek egy 20 éves srácot, nekem nagyon bejön, és sok más csajnak is. Valamiért nem volt eddig barátnője, de még csak arról sem tudok, hogy kavart volna valakivel (közös ismerősöktől). Egyszerűen nem tudom, mi lehet az oka ennek, és érdekel. Kicsit félénk, de nem vészesen, nem hiszem, hogy ez lenne a probléma. Én olyan jeleket kaptam tőle, melyekből az jön le, hogy akar tőlem valamit. Lépni nem volt még lehetősége felém, de a jelek szerintem egyértelműek, ezért is érdekel a kérdés annyira.
A húga 1 évvel fiatalabb nála, és hát eléggé nagy ribanc, sok jött-menttel összeáll, és tudom, hogy ezt nagyon elítéli a srác, és utálja is emiatt. Ez azt jelenti, hogy neki nem kellenek a könnyen megkapható csajok?
Figyelj,ez annyira átlátszó...Tudjuk hogy a srác az te vagy,mi értelme más bőrébe bújni?
Ha bejössz a csajoknak akkor nyomulj rájuk és ne a hugodat utáld amiért rajta mindenki végig megy,kész ő nő,ő megteheti,neki könnyebb de neked se lehetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!