Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egy fiú tetszik de neki van barátnője de én nekem nagyon, nagyon tetszik?
Van egy fiú és ő tetszik leginkább először!
De van barátnője de a barátnője csak azért jött össze vele hogy engem idegesítsen!! :S
a másik dolog hogy egyrészt nem tudom kiverni a fejemből másrészt mikor beszélek vele facebook-on akkor tök jól elvagyunk meg minden de az iskolában rá sem merek nézni :/
bocsi ha értelmetlen!
És azért is bocsi hogy hosszú lett! xd
lefotózod, kinyomtatod és ráv.red...vagy érted, amit ti lányok szoktatok.
Már ha lány vagy, nem tudom, ez nem derül ki igazán.
Szóval tedd, amit tenned kell!
Óóójaaaaaaj, tinidráma...:D
Amúgy meg ne csinálj semmit, csak beszélgess a sráccal, és várd meg, amíg szabad lesz. Türelem!
Jah, és nyugodtan nézz rá élőben is. Sőt, inkább a suliban kellene beszélgetnetek. Élőben sokkal jobb, mint azon a nyomott fb-on!
"mikor beszélek vele facebook-on akkor tök jól elvagyunk"
Hát akkor először ott valld meg neki az érzéseidet. Ha tényleg ilyen gonosz a konkurenciád, akkor csábítsd el tőle. Csak bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!