Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk, akknek szép barátnője volt vagy van, ti hogyan békéltetek meg a külsőtökkel és azzal a ténnyel, hogy olyan barátnőtök van, aki tőletek jobb, helyesebb fiúkat is megkaphatna bármikor?
Figyelt kérdés
Én nem tudom megemészteni, hogy ronda vagyok és a szép lányoktól ösztönösen menekülök, pedig tudom, hogy tetszettem már szép lánynak is, de valahogy olyan kevésnek éreztem magam, hogy sosem jeleztem vissza, ha tetszett nekem is a lány, így végül mindig valaki másnál kötöttek ki ezek a szép lányok. Mára meg már ott tartok, hogy szinte nem is kapok jelekte sem szép lányoktól csak néha szemez velem szép lány és ennyi.2013. márc. 15. 19:23
1/4 anonim válasza:
ha ő elfogad téged olyannak amilyen vagy akkor ezt el kell fogadnod és nem rinyálni kellene...nézd meg ezt a című filmet: Túl jó nő a csajom ;)
2/4 anonim válasza:
sokáig volt egy modell barátnőm (nem ilyen fb modell kategória,hanem igazi),sosem lépett félre,nem érdekelte más rajtam kívül,végül pont azzal csesztem el,hogy folyton ellenőrizgettem és felügyeltem,annyira féltékeny voltam.ma már másképp csinálnám,csodálatos volt az a lány,szakításnál is úgy sírt szegényem :( de nagyon buta voltam,muszáj volt meglépni ezt.ne csesszétek el,ha egyszer ilyen szerencsétek adódik
3/4 anonim válasza:
nem ilyen hülyeségekkel foglalkozom, hogy ki hogy néz ki, mert semmi jelentősége.
4/4 anonim válasza:
ha nincs aki szeret te is egyre kevésbé szereted önmagad
elég gáz úgy élni, hogy elutasító vagy azokkal akik kedvelnek akit pedig te szeretsz veled az
én is lelki 0 vagyok tőle
amúgy jártam szép lányokkal, nem segít sokat(elég retardált dolog lenne olyasmikkel feszkózni, hogy X meg Y volt az exed)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!