Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok szep lany, akkor nekem mar sose lesz baratom ujra vagy mindig csak a masodik leszek, amig jon egy jobb csaj?
ajj istenem....
figyelj ez egy örök téma....
DE!
van akinek a husos, a dagi, a vékony, a karcsú, a szexi, a rib@nc, a modell, az átlagos nők jönnek be...
Nekem pölö nem jön be sem a husos, sem molett sem dagi...a karcsú vékonyabbak jönnek, be akiknek azért jó a seggük a lábuk stb, és helyes kedves az arcuk...
De ha a pasinak te vagy az ideál és szeret akkor nem fog elhagyni.
lehet h minden 5. pasinak vagy az ideálja.
Ok, bocsi, csak masfel eve mar, hogy nem talalkozom senkivel, aki igazan tetszene. Es a gondom, hogyha nagy ritkan tetszem valakinek, akkor is csak ket randiig jutunk el, mert valami miatt nem akarnak tobbet. Aztan 6-8 honap mulva irnak, hogy miert nem jelentkeztem.
Ha valaki meg nekem tetszik, akkor az sose jon ossze, hiaba megyek oda beszelgetni, volt, hogy a kollegam probalt segiteni, megmondta neki, hogy elhivhatna engem kavezni, de a srac azota se lepett, baratsagos, csak nem elegge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!