Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek melyik jobb ha a csaj szívja ki a nyakatok, vagy ti szívjátok ki neki?
Figyelt kérdés
Ti hol szívnátok ki a csajt jobban? pl. melyik testrészén?...vagy nektek hol jobb ha a csaj kiszív titeket?(pl. has ahol nem látszik,vagy látható helyen?)2011. febr. 26. 17:12
1/10 anonim válasza:
a muffját szívnám ki leginkább.
2/10 anonim válasza:
Nem látom értelmét ennek. Hülyeség!
3/10 anonim válasza:
A legnagyobb tini fa*ság, természetesen félreinformált indíttatásból. Szívás nyomok rajtam akkor voltak, mikor a csaj nem hangoskodhatott, de bele is halt majdnem, kínjában szívta a nyakam, hogy ne tudjon hangot adni. Erről szól, a tiniknél inkább a menősködésről, hogy van valakijük.
4/10 anonim válasza:
Ez egy olyan szokás, amit olyan szinten nem preferálok, hogy ihaj-csuhaj.
5/10 A kérdező kommentje:
eggyet értek mindenkivel!! csak kíváncsi voltam a véleményekre!!
2011. febr. 26. 17:23
6/10 anonim válasza:
Az én pasim mindig a combom tövét szívja ki ott.. mert ez izgató és előjátéknál nagyon jó! És persze nem is látszik!
7/10 anonim válasza:
Egyet értek azokkal,akik szerint ez a nyakszívós dolog gáz,tini hülyeség.
8/10 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb, ha a porszívó szívja ki, mert azt ki lehet utána kapcsolni és nincs baj vele utána.
9/10 anonim válasza:
ÉGESD EL AZOKAT A ROHADT VÁMPÍROS KÖNYVEKET!
10/10 anonim válasza:
Óriási hülyeségnek tartom ezt az egészet, semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!