Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok ilyen hülye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen hülye?

Figyelt kérdés
Mindig azon "panaszkodok", hogy sose találok senkit a közelből, aki jófejnek tűnik és szívesen ismerkednék is vele ráadásul... Most pedig az egyik társkeresős oldalon írogattam kicsit valakivel, aki közel lakik nagyon és ráadásul értelmesnek is tűnik... viszont most, mikor az ismerkedés szakasza jött el, valamiért nem tudom rávenni magam, hogy írjak neki... Nem fogom fel miért van ez, hisz lehet pont most lenne esélyem....

2013. márc. 18. 09:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Neki is, meg neked is megvan az eselyetek, hogy ertsetek a noi lelek mukodeset, nekem nincs.

Viszont, ha nem csinalsz valamit, amit kellene, de nem kotelezo, akkor azt nem akarod csinalni, ez szintiszta logika.

Egyszer mar eljatszottad ezt vele, nem tudom, hogy egyaltalan varja-e meg, hogy visszairj neki, vagy elkonyvelte, hogy veled 2-bol semmi az eredmeny.

Miert nem talalkoztok amugy, ha ugyis a kozelben lakik?

2013. márc. 18. 11:11
 12/19 A kérdező kommentje:

Elsőre valami más miatt szakadt meg a beszélgetés, még az ismerkedést se kezdtük el, de egyikünk se emlékszik miért.

Azon, amiket nekem írt nagyon barátságosnak és lelkesnek tűnik. Ezt hiányolom saját magamból jelen helyzetben... hogy nem vagyok lelkes.

Találkozni én mindenképp szeretnék, csak azért előtte nem árt kicsit ismerkedni, hogy ne vakrandi legyen azért.

2013. márc. 18. 13:14
 13/19 anonim ***** válasza:

Szeretnel vele talalkozni, de elotte ismerkedni akarsz, viszont levelirasra meg nem tudod magad ravenni.

Ja es mindezt mar huzod egy hete.

Fontold meg, hogy lapot huzol 19-re, es talalkozol vele, es majd ott megismerkedtek.

Vagy torodj bele, hogy ezt most te nem akarod, hiaba gondolod, hogy megis, es ne ragodj rajta.

2013. márc. 18. 13:25
 14/19 A kérdező kommentje:
Na... írtam neki végre... :)
2013. márc. 19. 21:12
 15/19 A kérdező kommentje:
Egyébként rájöttem, miért szakadhatott meg a beszélgetés korábban... mert úgy gondoltam, hogy nem vagyunk egy "súlycsoportban"... de akkor még nem írt magáról... most meg szimpatikus.... majd meglátjuk.
2013. márc. 19. 21:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Sok sikert!

Magadat erezted kevesnek hozza, vagy ot hozzad?

2013. márc. 19. 21:19
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszi.

Magamat éreztem kevésnek.

2013. márc. 19. 21:42
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha most egyertelmuen o kezdemenyezett, akkor o nem erez kevesnek magahoz, szoval te se rettenj meg ettol.
2013. márc. 20. 00:20
 19/19 anonim ***** válasza:

"Miért vagyok ilyen hülye?"

Válasz:Nem vagy hülye.

2013. márc. 20. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!