Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok ilyen hülye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen hülye?

Figyelt kérdés
Mindig azon "panaszkodok", hogy sose találok senkit a közelből, aki jófejnek tűnik és szívesen ismerkednék is vele ráadásul... Most pedig az egyik társkeresős oldalon írogattam kicsit valakivel, aki közel lakik nagyon és ráadásul értelmesnek is tűnik... viszont most, mikor az ismerkedés szakasza jött el, valamiért nem tudom rávenni magam, hogy írjak neki... Nem fogom fel miért van ez, hisz lehet pont most lenne esélyem....

2013. márc. 18. 09:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

mert másokban keresed azt a hibát ami benned is megtalálható?

am a legtöbben akiknek volt jónéhány kapcsolata, fél az újabb kapcsolattól/csalódásoktól

én legalábbis így vagyok ezzel

2013. márc. 18. 09:06
 2/19 A kérdező kommentje:

Nem keresek semmiféle hibát, ez nem is értem hogyan jött abból, amit írtam :)

Kapcsolatom még nem volt.

2013. márc. 18. 09:08
 3/19 Reaper777 ***** válasza:
Hány éves vagy ?
2013. márc. 18. 09:13
 4/19 anonim ***** válasza:

bocsit kérek érte :)

kissé félreértelmeztem:S

de attól még félhetsz attól h hosszú idő után végre komolyra fordult a dolog nem?

2013. márc. 18. 09:21
 5/19 A kérdező kommentje:
Ennél közelebb is kerültem már kapcsolathoz, most januárban, de akkor élőben ismerkedtünk meg. Szóval biztos nem emiatt... igazából szeretném ha motiváltabb lennék, hogy írjak neki és azt kívanjam, hogy összejöjjön a dolog, de valami blokkol... pedig tényleg szimpatikusnak tűnik...
2013. márc. 18. 09:44
 6/19 anonim ***** válasza:

talán valami olyan nyomot hagyott benned a januári h emiatt?

am fogalmam sincs ezt csak te tudod legbelül mit érzel olyankor

2013. márc. 18. 09:51
 7/19 anonim ***** válasza:

Mert egy beijedt kislany vagy.

Melyikotok a kezdemenyezo fel?

2013. márc. 18. 10:02
 8/19 anonim ***** válasza:
Az embereknek sokszor nem az kell valójában, amire állításuk szerint vágynak. Nem ismerjük eléggé önmagunkat. Te talán félsz a kapcsolatoktól (csak találgatok, de lehet, hogy az apukáddal való kapcsolatodban nem jó valami), vagy nem is magad miatt akarod, hanem valami képzelt kényszer miatt (mindenki másnak volt már), vagy valami más.
2013. márc. 18. 10:08
 9/19 anonim ***** válasza:

mivel fiatal vagy, kezdjük úgy nem kell félni, írjál vissza, merj ismerkedni, csak lazán tegyed, mint ha nem lenn tétje

megismersz valakit, ezzel még nem történik semmi, de komolyan, bármi lehet, ne ijedj meg, ugyan már találkozol vele élőben, beszélgetsz, majd utána elválik mi lesz, még akkor is dönthetsz úgy nem, de akár ebből barát is lehet későbbiekre,

talpraesett vagy tessék visszaírni és találkozni, nincs semmi gond és ne foglalkozz semmivel, elmész és beszélgetsz, tudsz mert szoktam látni a szövegeket amit írsz, menjél el komolyan N

2013. márc. 18. 10:53
 10/19 A kérdező kommentje:

Pravel: Ő írt nekem először. Aztán ismerős volt a neve és mindketten emlékeztünk, hogy korábban beszéltünk már, csak azt nem tudjuk, hogy miért is szakadt meg ez akkor korábban... az üzenetek azóta törlődtek.

Most viszont már lassan egy hete írt utoljára, kicsit többe írva most magáról, hobbiról, mit tanul, stb...

Szóval most nekem is írnom kéne épp magamról, amivel nincs semmi gond, csak nem értem miért esik ennyire nehezemre... nagyon szeretnék kapcsolatot, szóval nem hiszem, hogy félnék ettől... vagy lehet csak én magam sem látom csak?

2013. márc. 18. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!