Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit kéne választanom? Hülye helyzetbe hoztam magam!
Először is,légyszi ne ítélkezzetek,mert gondolom,ti is követtetk már el ilyen-olyan hibákat.
Egy hónapja megismertem egy srácot,randizgattunk és randizunk most is,de semmi nem történt köztünk,még csók sem.Minden randink alkalmával sétáltunk (még mielőtt valaki az anyagi dolgokkal jönne). Jól elvagyunk,de nincs meg a szikra,az a plusz részemről. Ő természetesen komoly kapcsolatot szeretne. Viszont kiderült róla,hogy néha (ő legalábbis ezt mondja,aztán ki tudja,hogy van) füvezik. És egy-két balhéját is elmesélte.
Ettől függetlenül nem ítélkezek,nem jó út ez,de mindennek meg van a miértje.
Nos,vele párhuzamban megsimerkedtem,szintén egy hónapja egy másik sráccal is,de vele sosem esett szó még randiról se nagyon. Amúgy mindkettőt neten ismertem meg. Szóval ez a másik srác,nem annyira kedves velem,csak párszor találkoztunk,kevésbé figyelmes,mint a másik,tehát ég és föld a két pasi. Viszont neki nincsenek balhéi. Ő is szeretne komolyat velem. Viszont ő tudja,hogy van még valaki akivel ismerkedek,de tudja azt is,hogy ott nekem nincs meg a plusz,ami kell a szerelemhez. Azt mondta,megvárja,míg eldöntöm ,mit akarok.
A kérdés az: válasszam a balhés,de nagyon kedves,figyelmes srácot és bízzak abban,hogy majd változik (nem agresszív meg semmi ilyesmi,és kérte tőlem,hogy segítsek neki leszokni a fűről is),vagy válasszam a kevésbé figyelmes,sokszor udvariatlan srácot,akinél viszont megvan a "szikra",de mi van,ha ő meg alap jellemvonásaiban nem tud változni?
Igazából az lenne az optimális,ha olyat találnék,aki nem kell,hogy változzon. Én megváltoztatni senkit nem akarok,mert én sem tudnék változni,de kompromisszumokat kell tudni kötni.
Mit tennétek? Vagy hagyjam mindkettő? Teljesen tanácstalan vagyok!
25N
Randizz Velem! :D
Komolyra: Szerintem Neked a harmadik lesz a befutó, miután mindkét esetben vannak problémák.
De, ez csak az én véleményem.
Üdv.: 23/F
Ha nem tudsz egyik mellett sem donteni, akkor egyik sem kell igazan.
Egy honapja talalkozgatsz 2 fiuval is, es ezalatt egyetlen csok sem volt, akkor mind a haromotoknak ideje uj randipartner utan nezni.
Te ismered magadat, mi nem tudjuk milyen vagy
tehát melyik illik igazán Hozzád, ezt mi nem tudjuk
ez nem volt jó tanács, ne siettessél semmit, mert nem találkoztok, nem is fogod megismerni őket
gondolkozzál el melyik mellett mi szól, mi a negatív, majd ez alapján döntsél
ez csak tanács, viszont valakit v választasz v nem, mert nem fognak várni a végtelenségig N
Dobd őket és randizz velem.
Most komolyan, mégis mit vársz? Hogy mi éljük le az életed?
Ennyi idősen már felnőttként kellene viselkedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!