Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány azt mondja eljönne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány azt mondja eljönne velem egy találkára, mint barát (de közben van fiúja), most ilyen helyzetbe tényleg csak mint barát illenék bele, vagy nem mondja ki hogy bejövök neki mint fiú, mert van barátja?

Figyelt kérdés
Szerintem bejövök neki mint pasi :D

2013. jan. 14. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:
meleg barát inkább
2013. jan. 14. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
ne reménykedj...
2013. jan. 14. 20:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet,h vonzónak talál de az nem azt jelenti,h össze akar veled jönni. Csak találkoztok és kész. Mint két haver. Ha akarna valamit hidd el biztosan tudnád.
2013. jan. 14. 20:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van barátom. És vannak fiúbarátaim emellett. Most ha velük elmegyek egyszer-egyszer (vagy netalán hozzájuk, mert éppen vettek egy új videojátékot, és szeretnénk kipróbálni), akkor nem lenne szabad, és feltétlenül azt jelentené, hogy tetszenek nekem? Volt pár, akikkel flörtölgettem, akik udvaroltak nekem, és mégis, most van barátom, eljárok velük/hozzájuk, de nem, a lehető legkevésbé sem tekintek rájuk pasiként. Kizárólag barátok. És pláne, ha ki is hangsúlyozza a dolgot...
2013. jan. 14. 20:26
 5/9 A kérdező kommentje:
3. épp ez az szinte biztos vagyok hogy tetszem neki. A csajjal egyszer beszéltem, mindössze.Nem is várom hogy a lábaim előtt heverjen azonnyomban.
2013. jan. 14. 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi lett megbeszélve arra a találkára? Mert nem mindegy hogy baráti tali vagy randi szaga van a dolognak. Amúgy lehet hogy csak mint haverja menne el veled, az is lehet hogy már nem érzi magát olyan jól a pasijával ezért találkozik veled mert bejössz neki..ez a találkán kiderül.
2013. jan. 14. 20:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem egyértelmű a számára is.hétvégén megismerkedtem vele. FBon bejelöltem és mondta hogy találkozhatunk, és utána gyorsan hozzátette hogy mint barát. Szóval nem tudom...vadidegennel barátkozni vagy inkább rqandizni szoktak? :D
2013. jan. 14. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ha engem kérdezel akkor ez kétesélyes :D "Idegennel" én is szívesen találkozom. de ebből már tényleg nem tudunk többet kivenni. Mikor megismerkedtetek hogy viszonyult hozzád? Ismerkedett veled mint pasival vagy haverkodott mint baráttal?
2013. jan. 14. 20:46
 9/9 A kérdező kommentje:
8. Szerintem mint pasihoz viszonyult, pl mikor eltüntem egy pillanatra a haverokkal, szerintem azt hitte haza indultam, és úgy tünt szinte megijedt hogy nem találkozunk többet,az arcán valami ilyesmit láttam, röktön keresni kezdett, mikor újból meglátott, nagyon megkönnyebbültnek látszott. Bár lehet kicsit túlzok, de van benne igazság amit írtam.
2013. jan. 14. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!