Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már ilyen helyzetbe, hogy bármit tettetek, bárkivel beszéltetek, akaratlanul is mindig egy férfivel "találtátok szembe magatokat"?
Tetszett valaki és úgy éreztétek, hogy ti is neki. Erre megtudtátok egy jó megbízható rokon ismerősötöktől, hogy egy másik közös ismerősötök barátnőt kínált fel az illetőnek (teljesen jóhiszeműleg!).
Ennek a közös ismerősötöknek fogalma sincs, hogy nektek tetszik a srác, már egy jó ideje. Ezért aztán tök nyugodtan elmeséli a rokonotoknak, aki persze nektek.
Még jó, hogy a srác visszautasította a "felkínált" lányt.
VOLTATOK MÁR ilyen helyzetbe, hogy úgy érzetétek TÚL KICSI A VILÁG és mindenhol minden lépésbe bármit tesztek akaratlanul a kiszemelt srácba ütköztök - ami persze hol kellemes, hol nem kellemes dolgokat vonz maga után???
Akkor nem vagyok egyedül.
(Mondjuk nekem nem alakul így ez a helyzet, ha ez a közös ismerős tudja, hogy mi folyik a srác meg közöttem. De hát nem vagyok vele olyan bizalmas kapcsolatban, hogy kitálaljak! No mind1 szerencsére nem tetszik a fiúnak az a lány. A srác meg valószínűleg nem is tudja, hogy tudom, bár lehet, hgoy neki is fura, hogy mindenhol felbukkanok, de nem tehetek róla.)
Én pont, hogy egy olyan sráccal kerülök mindig szembe, aki nem a kiszemeltem. A barátnőm mindenesetre remekül szórakozik :D
De igen, kicsi a világ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!