Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két pasi közül kellene választanom! Mit tehetnék? Hogyan mérlegeljek? :S
Figyelt kérdés
Mindkettő az ún. "tiltott gyümölcs". Az egyik pasi az egyetemi tanárom, 34 éves, a másik pasi pedig az orvosom, aki 38. A tanárom randira hívott, igent mondtam, de nagy dilemmában vagyok, hiszen az orvosom jobban vonz. Ő csak mosolyog, meg simogatja a karomat. Tudom én is, hogy nem szabad, ahogy ő is. Mit tegyek? Mindketten nagyon kedvesek, közvetlenek, a legjobb barátaimnak is nevezhetném őket (legalábbis a tanáromat biztosan)
25L
2012. szept. 7. 18:19
1/9 anonim válasza:
menj el mind2 randira,és utána dönts...
2/9 anonim válasza:
Hát ilyet még nem nagyon hallottam :D bocsi
hát a tanár az elérhető ahogy olvasom.Ha nem tudod h a doki mit érez akkor szerintem tanár.
de kérdezzd meg szerintem a dokit h ő hogy érez irántad :)
3/9 anonim válasza:
Miért kéne választanod?! Nyomasd velük szendvicsben!
4/9 anonim válasza:
Mindkettővel randizz, aztán majd meglátod... Bár szerintem mindkettő idős egy kicsit hozzád.
5/9 anonim válasza:
Csukd be a szemed és most képzeld el, hogy mind a két férfi bent van egy égő házban, te bemehetsz hogy kimentsd az egyiket, de csak az egyiket! Érzésed szerint melyikért mennél el? Kicsit groteszk teszt, de beválhat.
6/9 anonim válasza:
Egyiket sem, mindkettő öreg hozzád, és valszeg családjuk/kapcsolatuk is van.
7/9 A kérdező kommentje:
18:45-ös, köszi. megoldottad a problémát ;)
utolsó, nincs senkijük.
2012. szept. 7. 20:34
9/9 anonim válasza:
Csak én nem látom úgy a szövegből, hogy valóban választanod kéne? Az orvos még csak nem is hívott randizni. Nem tudom, hogy a tűzből kit mentenél ki, de szerintem kissé túlbonyolítod a dolgokat. Ráérsz ezen akkor filozofálni, ha majd a doki is akar tőled valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!