Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem elég nekem egy pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem elég nekem egy pasi?

Figyelt kérdés

Eddig bárkivel jártam, "nem volt elég". Az első barátommal miután összejöttem (nem voltam belé szerelmes,ő se annyira belém) megtetszettem az egyik (nem olyan közeli) haverjának és ez kölcsönös volt (már régebbről ismertem,mindig is nagyon nagyon bejött), ezért összejöttem azzal. Úgy éreztem minden tökéletes de ha megláttam az utcán egy nála helyesebb srácot, akkor megnéztem. Most nem vagyok együtt senkivel de egyszerre több sráccal beszélek, találkozgatok (NEM randi).

Miért nem tudom lekötni magam 1 embernél? Amikor nagyon szerelmes voltam (2. pasimnál) akkor is bejöttek mások...ez miért van?!Más is szokott így érezni?17/L

2012. szept. 7. 15:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Viselkedésed életkor specifikus, teljesen normális.
2012. szept. 7. 15:04
 2/16 anonim ***** válasza:

Mert ribanc vagy, édes lányom :)

Ha nem érdekel igazán a srác, akivel vagy, akkor miért vagy vele? Nincs olyan pasi, aki tényleg lenyűgöz és csak rá vágysz?

2012. szept. 7. 15:05
 3/16 anonim ***** válasza:
17 vagy, élni akarsz kipróbálni mindent dolgoznak a hormonok
 4/16 A kérdező kommentje:
köszi:) esetleg nincs itt más (korombeli) lány?kíváncsi lennék mások éreznek -e ilyet.
 5/16 A kérdező kommentje:
2-es nem vagyok r***nc mivel még 1 se b**ott meg:) amúgy írom a kérdésben hogy a 2. barátommal minden a legjobb volt, nagyon jól éreztem magam és amikor vele voltam nem is tudtam másra gondolni...de ha külön voltunk és megláttam vki mást akkor igen.:/
2012. szept. 7. 15:06
 6/16 anonim ***** válasza:
"Viselkedésed életkor specifikus, teljesen normális." burkoltan annyit tesz, mint a ribanc vagy édes lányom, ezt én is tartom, nem szívesen lennék most tini. :D
2012. szept. 7. 15:07
 7/16 anonim ***** válasza:
én 23 vagyok... több komolyan kapcsolat van a hátam mögött (2,5-2-2 év...) de ugyanezt érzem most mint te. van egy srác, akivel együtt vagyok néha-néha, de közbe tetszik egy más is, akivel talán összejönnek a dolgok. tombolnak bennem a hormonok és nem ribancságból, csak érzem hogy élni szeretnék még. ez nem egyenlő a minden 2. srác ágyába bebújással.
2012. szept. 7. 15:08
 8/16 anonim ***** válasza:
2012. szept. 7. 15:15
 9/16 anonim ***** válasza:

Rengetegszer éreztem már ilyet. Mindig tetszett legalább 3 srác, az egyikkel komolyabbra is alakult a kapcsolatunk, nagyon szerettem, de még mindig nagyon tetszett a másik két srác. De ez már elmúlt, és két éve élek együtt a barátommal, és nincs más csak mi ketten.

24/l

2012. szept. 7. 15:23
 10/16 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb celeb leszel! Hajrá!!!!
2012. szept. 7. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!