Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi chaten elég "uncsi", attól élőbe még lehet jó?
Na leírom a sztorit is hozzá...
Neten megismerkedtem egy sráccal, aki tök jól néz ki, meg kedves is, meg minden, már tök rég óta chatelgetünk, de az a helyzet, hogy nincs benne semmi extra, olyan sablonos nekem, vagy nem is tudom. Viszont neki én nagyon is bejövök, szinte már kezdem úgy érezni, hogy szerelmes belém... Na de lényeg, hogy sose volt még ilyen ismerősöm, akit csak neten ismertem, és aztán találkoztam vele élőben, nem tudom, mennyire lesz ott más a dolog. Mert sokkal Több az IRL világ, de hogy mennyire Más, azt nem tudom, mert még így nem volt alkalmam megtapasztalni... Na és most tartunk ott, hogy nagyon szeretne velem találkozni, erre végülis igent mondtam, hát világvége nem lesz belőle, csak félek, hogy nem jön össze, és össze kell törnöm a szívét :S (nagyon érzékeny srác és már sokat csalódott szegény...) Mert most úgy vagyok vele, hogy a külseje nagyon bejön, de a belsője meg olyan "nem nagy szám", olyan semmilyen... De azért találkozom vele, mert lehetségesnek tartom, hogy csak azért ilyen ez az egész, mert online "nem jön át" igazán... Mert amúgy tök jó lenne elviekben, illik hozzám, meg jól is néz ki, meg hasonlítunk is, merthogy ő se az a bulizós, mindketten egyetemre készülünk, ugyan abba a városba ráadásul, stb...
18-ak vagyunk mind a ketten
Na szóval a kérdés mégegyszer: hogy szerintetek mennyi az esély rá, hogy élőbe nem lesz "olyan semmilyen"?
Hát szerintem neked inkább olyan pasi kell, aki igazi vagány, éli az életet, rengeteg élménye volt, van és ebből kifolyólag állandóan tud vmi jót sztorit, na meg persze nagy dumás, humoros.
Szerintem ez a srác nem a te világod, még azért időben mondd meg neki, hogy sokra értékeled de nem illetek össze.
Ő is megtalálhatja a neki való lányt, aki csendesebb, szolídabb és kielégítik a mindennapi témák és csak arra vágyik hogy vki igazán szeresse, vagy pedig egy olyan lányt aki cserfes, szeret sokat beszélni akár helyette is és így nem fogynak ki a témából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!