Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h mindig a gyökér hülye gyerekek kapják meg a jó csajokat? ,?
Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 21:43
1/15 anonim válasza:
kérdezd meg a barátnődet mi fogta meg benned
2/15 anonim válasza:
hogy a lúzerek idejöjjenek kérdezgetni. az oldalnak is meg kell élni a látogatókból...
3/15 anonim válasza:
Mert valójában nem gyökér hülyék csak te meg a hozzád hasonló lúzerek látják őket annak mert irigyek vagytok hogy titeket folyton lepattintanak a csajok.
4/15 anonim válasza:
Mert, a győkerek nem gondolkoznak, cselekednek. Nincs bennük félelem, azt csinálják amit akarnak, akkor amikor akarják.
5/15 anonim válasza:
nemtudom haver, ilyen az élet...
én is rendeds, normális vagyok, nem vagyok köcsög, nem iszok, nem cigizek, magas vagy és vékony, nyugodt, de mégsincs csajom.
6/15 anonim válasza:
Azért nincs mert punnyadtok. Ki akar egy olyan srác mellett lenni tizen huszonévesen aki mellett még a 80 éves nagyanyám is unatkozna?
7/15 anonim válasza:
Ez így van, ahogy a kérdező írja sajnos...
8/15 anonim válasza:
mert ezek a gyökér kis hülyék annak ellenére h nyálas kis b*zinak néznek ki odamennek a cssajokhoz
9/15 anonim válasza:
Mert ők tesznek érte, feltűnősködnek, nagy a hangjuk, szembetűnőbbek.
10/15 anonim válasza:
Sírjunk egymás vállán! Rendes vagyok, kedves, jólnevelt, udvarias, azt hiszem intelligens és művelt is, jó tanuló, helyesnek is tartanak, sportos a testem. Kapcsolatban figyelmes és odaadó. Mégsincs senkim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!