Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hülye helyzet, hívjam vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye helyzet, hívjam vagy ne?

Figyelt kérdés

Tegnap elmentem a leendő munkahelyemre. Egy farmon fogok dolgozni, ahol mindenki együtt lakik és nagyon családias a légkör. Ezt csak azért írom le, hogy lássátok, nem úgy van, hogy ha most nem randizunk, akkor most látom utoljára. Szóval nagyon késő volt már, mire végeztem, ezért az egyik ott dolgozó srác felajánlotta, hogy elvisz a falumhoz közeli városba, mert úgyis arra van dolga. Útközben beszélgettünk, nagyon jó fej volt, meghívott egy sütire is egy út melletti büfében. Kérdezte, hogy mióta vagyok az országban, mondtam, hogy

nemrég érkeztem. Felajánlotta, hogy elvisz kicsit körbenézni az országban motorral, hívjam fel, ha szeretnék menni. Végül kitérőt tett a kedvemért kérés nélkül és elvitt a falumba. Na most ugye ilyen helyzetben általában a fiú hívja a lányt, szóval nem tudom mire vélni ezt a dolgot. Szimpatikus volt, szívesen mennék vele, meg amúgy is unatkozom, nincs mit csinálnom, itt a faluban baromi unalmas az élet. Hívjam, vagy várjak, hátha hív? Igazából nem az az első látásra belezúgós eset, de kedves, helyes fiúnak tűnik. Ha nem lesz belőle semmi, legalább kirándultam egy jót, de akkor is fura, hogy nekem kell hívni. 20/L

2013. febr. 14. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Ő megtette az első lépést, és felajánlotta hogy ha van kedved akkor elvisz kirándulni.

Innentől kezdve szerintem neked kell, hívnod, hogy ha áll még az ajánalt a részéről,akkor szívesen mennél vele.

2013. febr. 14. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Miért ne hívhatnád fel? XXI. század..:)

Nem kell betámadni, hogy na akkor vigyél el, csak mondjuk megkérdezed miújság, meg megköszönöd a tegnapit még egyszer..és akkor felhozhatod.

2013. febr. 14. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan elhívhatod, főleg ha ismerkedtek meg barátkoztok. ráadásul mondta, hogy hívd, szóval nem gáz, ha te hívod fel :)
2013. febr. 14. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen neki kéne hívnia. De ezek szerint fogtok még találkozni, szóval lesz időd az érdeklődésed diszkréten kifejezni, és biztos veszi a lapot.
2013. febr. 14. 17:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, xxi. század, csak eddig ha én hívtam fiút, annak nem lett jó vége.:(
2013. febr. 14. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!