Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cink a helyzet?

Figyelt kérdés

Megszólítottam az utcán egy lányt, helyes volt, olyan 18-20 év körülinek néztem. Kicsit beszélgettünk és elkértem a számát, holnap fogunk találkozni.

A probléma az, hogy utólag kiderült, hogy csak 15

Uhh igen, hideg zuhanyként ért, mind személyiségileg mind arcra sokkal érettebb. Én 22 vagyok, tudom az lenne a helyes ha visszamondanám az egészet.

De ha már így alakult egy tali talán belefér nem?

Abban még semmi nincs, tényleg nem nyúlnék hozzá, csak félek nehogy beleszeressek véletlen :s

2013. febr. 6. 22:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tényleg van ilyen, pont belenyúltál. Egy találkozó nem gond, de így csak haverkodj vele. Kevés még az a 15.
2013. febr. 6. 22:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért cink? Már ivarérett.
2013. febr. 6. 22:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is jártam hasonlóan, kinézett húsznak is, aztán 17 volt (épp)- nem mondtam vissza, pedig nőnemű vagyok és annyit mondhatok, nem bántam meg. Persze, azért a 15 évessel ne bújj azonnal ágyba!
2013. febr. 6. 22:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben lemondanám a találkozót. Hisz mi értelme? Te nem akarsz így vele járni, ő csak beleélné magát, felesleges macera mindenkinek így egy randi.
 5/12 anonim ***** válasza:
Ráadásul amikor "leszólított" a srác, engem meg jóval fiatalabbnak nézett... ez is utólag derült ki. De aztán egyikünket se zavarta.
 6/12 anonim ***** válasza:
Mivel nem lesz belöle így semmi tök fölöslegs a tali. Csak reménykedni fog szegény aztán koppan.
2013. febr. 6. 22:49
 7/12 anonim ***** válasza:
1-2 év múltán felnyársalhatod, ha addig nem szúrod el. :)
2013. febr. 6. 22:49
 8/12 anonim ***** válasza:

A csajszi bele fogja élni magát a dologba, valószínűleg jobban, mint te. Gondold át még egyszer, belefér-e a tali...

25/N

2013. febr. 6. 22:50
 9/12 anonim ***** válasza:

Azért van különbség ott. 17 éves az már mondható határesetnek, bár nyilvánvalóan éretlenebbek és más dolgok érdeklik őket, még sok minden új ami neked már unalmas lehet, ezért furán is nézel.

Na most egy 15 évesnél ezt meglehet duplázni. Nem degradálás miatt írom, de hát mindenki ilyen, én is ilyen voltam természetesen.

2013. febr. 6. 22:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Azt gondold végig, hogy agyilag elég érett-e hozzád. Szexuálisan már biztos, főleg, ha 20-nak néz ki. De el tudod azt képzelni hetekig, hónapokig, évekig, amíg vele vagy, hogy jól ki fogtok jönni? elég érett ő ehhez? Nem akar-e bulizni még 5 év múlva is, mikor te már nem... meg ilyesmik..
2013. febr. 6. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!