Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cink a helyzet?
Megszólítottam az utcán egy lányt, helyes volt, olyan 18-20 év körülinek néztem. Kicsit beszélgettünk és elkértem a számát, holnap fogunk találkozni.
A probléma az, hogy utólag kiderült, hogy csak 15
Uhh igen, hideg zuhanyként ért, mind személyiségileg mind arcra sokkal érettebb. Én 22 vagyok, tudom az lenne a helyes ha visszamondanám az egészet.
De ha már így alakult egy tali talán belefér nem?
Abban még semmi nincs, tényleg nem nyúlnék hozzá, csak félek nehogy beleszeressek véletlen :s
A csajszi bele fogja élni magát a dologba, valószínűleg jobban, mint te. Gondold át még egyszer, belefér-e a tali...
25/N
Azért van különbség ott. 17 éves az már mondható határesetnek, bár nyilvánvalóan éretlenebbek és más dolgok érdeklik őket, még sok minden új ami neked már unalmas lehet, ezért furán is nézel.
Na most egy 15 évesnél ezt meglehet duplázni. Nem degradálás miatt írom, de hát mindenki ilyen, én is ilyen voltam természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!