Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cink a helyzet?
Megszólítottam az utcán egy lányt, helyes volt, olyan 18-20 év körülinek néztem. Kicsit beszélgettünk és elkértem a számát, holnap fogunk találkozni.
A probléma az, hogy utólag kiderült, hogy csak 15
Uhh igen, hideg zuhanyként ért, mind személyiségileg mind arcra sokkal érettebb. Én 22 vagyok, tudom az lenne a helyes ha visszamondanám az egészet.
De ha már így alakult egy tali talán belefér nem?
Abban még semmi nincs, tényleg nem nyúlnék hozzá, csak félek nehogy beleszeressek véletlen :s
Köszönöm a válaszokat, mindenképp elmegyek, ha már elhívtam, ez így korrekt. Az, hogy lesz-e több még én se tudom, nem zárkózom el. Kivételesen szerintem most a homokba fogom dugni a fejemet, és ha értelmes, máskor is találkozok majd vele.
Nagy ez a korkülönbség, de pl az én szüleim között még több volt :) Igaz ők később ismerkedtek meg, de lehet ennek így kellett történnie...
És mi van akkor ha beleszeretsz?
Várd meg,h minimum 17 és fél legyen és csak akkor búj vele ágyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!