Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék valakit aki nem pszichológus de ért a lelki cuccokhoz és ki bírna kezelni az exemből?
5 éve bele vagyok zúgva egy pasiba. Ne gondoljatok csodára, egy tajparaszt, úgy néz ki mint Mr. Bean, olyan fejeket is vág mint Mr. Bean és pszichopata.
Miután szakítottunk, időnként kavartunk egymással de egy éve már hogy nem beszélünk. Azóta nem kerestem, gondoltam elfelejtem de nem tudom.
Mindenféle pasikkal randiztam azóta, már gyűjteményem van a f.os randikból, kipipálhatom kb. az összes pasitípust, de nem ez volt a cél.
Szeretnék találni valakit akibe újra bele tudok szeretni, de ehhez el kell felejtenem "Mr. Bean-t".
Van valami oldal ami ezzel foglalkozik, vagy ilyen ingyenes netes önjelölt pszichodoki?
Nincs pénzem szakemberre és őszintén bevallom, sajnálnám és tőle.
a barátokkal jókat iszunk meg dumálunk, de ha egyedül vagyok úgyis eszembe jut.
nem lóghatok napi 24-ben a nyakukon na.
mármint olyat mint az exem?
egy időben kerestem de letettem róla. Általában leszólítanak a pasik és akkor randizok velük miért is ne hátha - alapon, csak soha semmi (jó) nem sül ki belőle.
De volt hogy nekem tűnt szimpinek pasi és akkor le szoktam szólítani és velük is randizok.
Az viszont kínosabb, mivel rájövök hogy mégsem lesz belőle semmi és akkor én hívtam meg h.lyítettem be a szerencsétleneket hogy na, talán.
Jártam futni, aztán egy időben táncolni is.
Csak az a gond hogy mindig elképzelem hogy dejó lenne ha ott lenne.
egy ördögi kör
Ez benne van a dologban ez ezzel jár, nem biztos hogy az első pasi lesz az aki szembejön veled.
A pasik meg gondolom hamar beléd esnek. De ezt nem tudod kivédeni.
Én hasonló helyzetben vagyok, és nem megoldás, hogy találjon mást, mert azért nem talál, mivel foglalt a szíve-lelke....
De az idő tényleg segít rajta.
De vagyunk így néhányan, akinek több kell mint 1 év.
Nyugi, türelem.
És ne randizz erőből..
Adj időt magadnak! Ráérsz, nem?
Amíg azon görcsölsz hogy elfelejtds, nem fog menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!