Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha beleszeretek a pszichológusomba?
Figyelt kérdés
kb. 5évvel idősebb nálam, mindketten vonzódunk a másikhoz és egyedülállóak vagyunk. Tudom, hogy ez nem túl normális dolog, de mégis mit lehet tenni? hagyjam és az érzéseimre bízzam magam, vagy hagyjam a fenébe?2012. dec. 13. 22:18
1/15 anonim válasza:
Nem lehet csak te erzed ezt? Gondolom az nem etikus ,hogy ugy jon ossze veled ,hogy a paciense vagy :D kamugyanus ez a kerdes nagyon ...
2/15 anonim válasza:
Attila te nem meghaltál '37-ben?
3/15 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak azért érzed magad szerelmesnek, mert ő meghallgatja minden gondod-bajod?
Honnan tudod, hogy ő vonzódik hozzád?
4/15 anonim válasza:
Szerintem biztosan fog tudni kezelni! :-)
5/15 anonim válasza:
Mi lenne? Ő is ember,lehet zakkantabb mint te vagy :D
6/15 A kérdező kommentje:
flörtöltünk egy csomót és sokszor vetett szemet az idomaimra :P ő is mesélt magáról és az életéről és viccelődött sokat, és tényleg flört volt...
2012. dec. 13. 22:39
8/15 A kérdező kommentje:
mi kamu?:S
jah értem. mostmár nem a kérdező helyesírását szekáljátok, hanem minden kérdéshez odaírjátok h kamu. hát kösz...
2012. dec. 13. 22:57
9/15 anonim válasza:
1. Általános jelenség, hogy az emberek úgy érzik, beleszerettek a pszichológusukba (ezt az egyetemen is tanítják)
2. A pszichológusnak pontosan tisztában kell lennie azzal - hiszen ez a szakmája -, hogy ez nem valódi érzelem, és ha mégis visszaélne a szituációval, azzal súlyos etikai vétséget követne el.
3. A pszichológus dolga az adott esetben az lenne, hogy tudatosítsa benned, hogy amit iránta érzel, az NEM szerelem és még véletlenül sem lehet köztetek semmi (ez alapvető szakmai követelmény!)
10/15 anonim válasza:
Miért ne szerethetne bele? S miért ne történhetne meg fordítva is? Bármi megtörténhet, én azt mondom. Ha valóban így van, nem hiszem hogy ez olyan borzasztó egy dolog volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!