Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha beleszeretek a pszichológusomba?
Nem azt mondtam, hogy kizárt, hogy megtörténjen...
De egy pszichológusnak eleve azt kell feltételeznie, hogy a szokásos "segítő iránti fellángolás"-ról van szó. Ha nem így tesz, akkor adja vissza a diplomáját...
Ha visszaél a helyzettel, az nagyon komoly problémákat vet fel. Olyan, mintha a postás elköltené a rábízott nyugdíjat...
Ha tényleg érzelmek merülnek fel, akkor ilyen esetben egyet lehet tenni: megszakítani a szakmai kapcsolatot, várni néhány hónapot és utána elkezdeni civilként randizni.
Az embernek ha tetszik is a pszichológusa, akkor beleszerethet, akarata ellenére is mert félreérti a dolgokat.
Mertő megért ő kedves ő belelát a lelkedbe ő tudja mit szeretnél vele mindenről mindig nyiltan beszélhetsz azt adja azt mondja ami a legjobb lenne, nem háborog nem kiabál nyugodt, segít neked, és azt gondolod, hogy "bárcsak minden pasi ilyen lenne",
De a pszichológus részéről te egy lehetsz a sok közül.
Én is jártam egy amolyan pszichológushoz régen, de ő látta rajtam h én elkezdtem érezni iránta és ezt át is rágtuk, hogy nem lehet semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!