Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltékeny vagyok, és nem is biztos, hogy okkal. Pszichológus?
Figyelt kérdés
Néha már azt sem tudom, miért vagyok féltékeny, annyira felhúzom magam, hogy az már nem normális. Szerintetek egy pszichológus tényleg segíthet, vagy csak pénzt csencsel, és nyugtatókra akar szoktatni? Félek elmenni, félek, hogy hülyének néz, mert néha tényleg idióta vagyok! Vagy lehetséges, hogy érzem, hogy tényleg valami "vaj van a füle mögött"?2013. jan. 27. 19:58
1/9 anonim válasza:
igazából az önbizalomhiányod kiköszöbülésével fog megszűnni a probléma.de menj el,hátha segít
2/9 A kérdező kommentje:
És még annyi, hogy már egy éve együtt vagyunk, és ennyi idő után is féltékeny maradtam, pedig nagyon el sem jár nélkülem bulizni. Leginkább amúgy attól félek, hogy megcsal nem egyszer, és soha nem tudom meg, vagy nagyon későn és mindenki tudja rajtam kívül kb, csak én nem, és még engem néznek hülyének, vagy úgy leszek vele együtt, hogy másokkal volt, vagy mást csókol. Őrület még leírni, még rágondolni is! Ezen kívül nem szívesen tárnám fel a szívem egy idegen embernek, tudom ez egy 30as 40es embernek csak felesleges "tinipi.csogás".
2013. jan. 27. 20:01
3/9 anonim válasza:
Jahogy 15 körüli vagy??
Akkor igen, ez csak rinya majd kinövöd!
De nyugi a pszichológus komolyan fog venni a pénz miatt.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem, 20 körüli :D csak azért így írtam, mert egy 40 éves nő már mondjuk elvált, ottmaradt egy fizetéssel és két gyerekkel, és az azért nagyobb gondnak számít. Például.
2013. jan. 27. 20:09
5/9 anonim válasza:
Igen az nagyobb gond, de a pszichológus nem erről fog beszélni, a pénz az pénz, mindegy hogy egy féltékeny 20 éves tyúkkal fizeti ki azt a több 1000 Ft-ot vagy egy 40-50 éves tyúk.
6/9 A kérdező kommentje:
Még csak csibe :D
2013. jan. 27. 20:15
7/9 anonim válasza:
A féltékenység néha jót tesz a párkapcsolatoknak. A pszichológus nem segíthet.
8/9 anonim válasza:
De a sok és a túlzott féltékenység az már nem tesz jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!