Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok, hogy lehet ezt leküzdeni mielőtt teljesen tönkreteszem a kapcsolatomat?
Volt a páromnak egy 8 éves kapcsolata, 3 hónapja lett vége, ő dobta ki a csaját, mert mindig hazudozott, meg félrekefélt. Mi 2 hónapja vagyunk együtt, 3 hete már ideköltöztem hozzá, ő szerette volna. Azt mondja, hogy szeret, de én félek, hogy még vannak érzelmei a volt nője felé.... (8 év az 8 év)...Ráadásul emberek akik ismerik, folyamatosan teszik a bogarat a fülembe, hogy vigyázzak vele, mert rafkós. Nekem folyamatosan pörög az agyam, már keresem, hogy hol ver át, belekötök az élő fába is... Nézem a friss ismerőseit facebookon, ha alkalmam van rá belenézek a telefonjába és már betegesen vadászom, hogy találok-e valamit amit a fejéhez vághatok. Tudom, hogy ez nagyon gáz! :/ Igazából úgy okot nem nagyon ad rá, csak nem tudom bizonytalan vagyok, tudom hogy ez az én hülyeségem nagyrészt. Hogy lehet ezzel leállni?
Megkérek mindenkit, hogy "HA NEM BÍZOL BENNE, MINEK VAGY VELE?" kérdésektől kíméljetek!!!!!!! A válaszom az, hogy: azért mert SZERETEM! Hogy ne legyek ennyire féltékeny, hogy tanuljak meg bízni, ha mindenki átvert eddig és ez már belém égett a sok rossz emlék?!?
2 hónap után szerintem ez természetes dolog, hogy még vannak kételyeid. Ezért nem értem, minek költöztél oda hozzá.
Ez még csak rosszabbítja a helyzetet, mivel ha tényleg megtörténik a baj, akkor sokkal macerásabb otthagyni.
Ez a bizonytalanság majd idővel elmúlik, bár nem értem miért aggódsz azért a "8 éves" barátnőért. 8 évig volt vele, szakítottak, szerinted mennyire "mutathat neki újat" a csajszi?
A másik dolog, hogy másik mit mondanak a pasidról. Egy, az emberek többsége még csak rosszindulatból is mond ilyet, csakhogy nehogy már neked/nektek jó legyen. Kettő, aki ilyet mond, az egy neveletlen sz.rházi, mi a franc köze van neki hozzátok? De most komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!