Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A facebook tönkreteszi a kapcsolatomat?
ezt így mond el neki
"kevesebbet kéne beszélgetnünk fb-n
Szeretem, nem akarom ilyen hülyeség miatt elveszíteni."
Igen a facebook tönkreteszi. Egyáltalán minek fb-n is beszélni? Sose értettem, sokkal jobb mikor találkozunk élőben és nem ürülünk ki a témából, mert nem beszéltünk ki mindent fb-n. Ha már heti 3x tudtok találkozni az már elég.
Mondd meg neki, hogy szereted de utálsz neten beszélni. Én is ezt mondom mindenkinek és megértik. Ha a nőd képtelen ezt felfogni vagy megérteni hát akkor... reménytelen eset.
Az én párom is ilyen. Ugyan távkapcsolatban élünk, így csak hetente vagy kéthetente tudunk találkozni egy hétvégére. Egy éve vagyunk együtt, de azóta szinte nem volt olyan nap, amikor ne beszéltünk volna így msn-en, fb-on, vagy telón. Ez nekem is már kezd sok lenni, mert a párom hasonló a kérdező párjához. Sajnos csak a kegyes hazugsággal tudom leszerelni a dolgot. Nálunk a legrosszabb az, hogy még akkor is "beszélgetni" akar, amikor teljesen kifogytunk a témákból, ő sose köszön el, ha rajta múlna két talizás között folyamatos jelleggel "beszélnénk".
A kapcsolatunk elején ez tetszett, de így egy év után a kérdezőhöz hasonlóan érzem magam. Egyszerűen gyorsabban kifogyunk a témákból, és a talizásoknál nem tudunk egy olyan igazi jót beszélgetni, mert előtte mindent megbeszéltünk.
Hogy erre mi a megoldás? Én próbáltam neki ezt finomabban és durvábban is a tudtára adni, hogy nem baj ha egy napot kihagyunk, de akkor mindig sértődés a vége, és jön, hogy "már nem is szeretsz, mert nem akarsz velem beszélni..." Így marad a kegyes hazugság... De lehet a te barátnőd megértőbb lesz. Nem tudom mióta vagytok együtt, de lehet idővel ritkulni fognak ezek az alkalmak. Az én barátnőmmel is ritkultak, de ahogy már kifejtettem még mindig picit soknak érzem az állandó kapcsolattartást.
Én is utálom a facebookot, ezért soha nem is voltam fent, mégis itt vagyok. Na erre varrjál gombot.:D
Amúgy nálam is ugyanez a helyzet, csak mi msn-ezünk. Unom, de nem tehetek mást, a barátnőm nekem is egyből jött a nem szeretsz már meg nem akarsz velem beszélni szöveggel. Ilyen miatt nem akarok szakítani, vhogy kibírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!