Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassam le a csajt, mielőtt tönkreteszi a kapcsolatomat a barátnőmmel?
ne találkozz vele és ne írj vissza msn-en.
vagy bunkózz és mondd neki hogy zavarja pl a beszélgetést vagy a haverjaid nem bírják. vagy mond meg a bnődnek h mi a helyzet és tuti helyre teszi a dolgokat. sok megoldás van, az a kérdés meddig mersz elmenni.
bírom amikor a pasik így próbálják aranyosan lekoptatni a csajt jaaajj hát van bnőm kedves vagy télleg de őt szeretem blabla...mit kell nekik kedveskedni.már ott gáz h 1csaj nyomul..pláne erőszakosan. barátommal is volt ien. csak finoman mondogatta a csajnak az meg nem kopott le pedig tudta h vagyok csak ez idegesített h őt nem zavarta h oan ribi nomul rá aki tudja h vagok ennek ellenére sem oltotta be...azt mondtam neki,vagy lekoptatod és helyreteszed az egoját vagy pápá mert erre nekem nincs szükségem h mindenhol őt lássam..azt úgy beolvasott neki a párom h mit képzel magáról mé nem fogja fel h ő labdába sem rúghat mellettem és takarodjon és nem igaz h nem ért magarul stb ien stílusban...a csaj nem h lekopott 1életre,1hétre rá elment a suliból XD szóval cs keményen határozottan ne sajnáld, őt sem érdekli h van e bnőd me neki viszket ezeket lekell szállítani a magas lóról,letörni a szarvát!!
22L
rossz az "ipszilon " konkrétan nincs :D
utolsó voltam
Köszi a tanácsokat, legközelebb bunkóbb leszek, bár nem szokásom, főleg nem lányokkal, de ha ez kell, akkor meglesz! Még 1x köszi!
Am. Miskolcon lakunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!