Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan vagyok féltékeny? Fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok féltékeny? Fel tudnék robbanni.

Figyelt kérdés

A barátom nagyon jóban van egy lány osztálytársával. Jár az osztályunkba egy barátnőm, konkrétan ő hozott össze minket. A csaj, akire féltékeny vagyok, pár éve szerelmet vallott a barátomnak, de állítólag most van pasija. Engem nagyon zavar, hogy jóban vannak, és a barátnőm szokott mondani ezt-azt, ma pl, hogy most a csajjal incselkedik, nem akarja zavarni... Ilyenkor rám kb a sírógörcs jön, totál felhúzom magam, le tudnám üvölteni a fejét, meg elmondani mindennek, aztán van, hogy megnyugszom, elfelejtem, megint jó minden, aztán megint jön egy ilyen mondat, hogy mit csinálnak, és megint a padlón vagyok...

Elvileg nincs köztük semmi, vagyis tuti nincs, de engem akkor is zavar, hogy így elvannak, meg elhülyülgetnek csak úgy. Tudom, hogy hülyeség, de akkor is elmondhatatlanul zavar. A barátommal erről nem igazán lehet beszélni, mert ő váltig állítja, hogy nincs semmi, plusz azt sem mondhatom, hogy hallottam ezt meg azt, és ez a bajom, mert akkor megint a barátnőm a köcsög, hogy elmondta, pedig szerintem jogom van tudni.

Ilyenkor már majdnem szakítok, mert annyira felbosszant, és annyira utálom, hogy amíg ő elvan azzal a libával, addig nekem egész nap azon jár az eszem, hogy vajon mit csinálnak, én emésztem magam, ő meg tök jól szórakozik...

Mit lehetne tenni? Szakítani nem nagyon szeretnék, bár már ez is megfordult a fejemben...:S 17L, 17 F

2013. jan. 24. 19:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mit lehet tenni? Állj le, a beteges féltékenykedéssel.
2013. jan. 24. 19:30
 2/17 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha nem ilyeneken járna az eszed, hanem jól éreznéd magad...? Ezzel csak megmérgezed a kapcsolatodat.

A lány már szerelmet vallott, de ő veled akar lenni, téged választott. Nyugodj meg, légy boldog, barátnődet kérdd meg, hogy ne mondjon ilyeneket, kivéve, ha esetleg megcsalás történne. Barátkozáson felesleges felhúznod magad, csak magadnak ártasz.

2013. jan. 24. 19:33
 3/17 A kérdező kommentje:
Oké, de amikor strandra meg egyéb helyekre hívja a barátomat, akkor mégis mit reagáljak? Tudom, hogy nincs semmi, de akkor is zavar. Nem direkt, nekem sem jó, de zavar.
2013. jan. 24. 19:34
 4/17 A kérdező kommentje:
De igenis mondja el... Az mégjobban bosszant, hogy a pasim meg azt mondja, hogy nincs semmi, beszélnek pár szót, közben meg a csaj sáljában majomkodik, stb... Szóval hogy mindez úgy történik a hátam mögött, hogy ő letagadna bármit, csak ne legyen vita, és a barátnőmet utálja, hogy mi az, hogy elmond mindent, arra véletlenül se gondolna, hogy neki kéne változtatni...
2013. jan. 24. 19:35
 5/17 anonim ***** válasza:
59%

"le tudnám üvölteni a fejét, "

Te figyelj, ha egy férfivel szemben ezt meg mered engedni magadnak, akkor ne csodálkozz, ha minden faszi menekül tőled egy idő után..

2013. jan. 24. 19:38
 6/17 anonim ***** válasza:

Én is voltam nyáron strandolni egy fiú barátommal, jókat ökörködtünk, dobált a vízbe...stb. Mégis teljesen hűséges voltam a páromhoz, ahogy most is az vagyok és leszek is. Nem rétem mi van ebben.

Az, hogy titkolózik nemes egyszerűséggel azért van, mert hisztérikusan viselkedsz. Ha mosolyognál a dolgon, és könnyedén vennéd, nem lenne belőle baj, és talán el is mesélné neked bátran. Őszintén mondom, nagyon elcseszted, és tönkre fogod tenni az egészet, ha nem változol. Minél ellenségesebb vagy vele, annál jobban el fog tőled távolodni. Minél inkább megpróbálod beszabályozni, annál inkább ki akar majd törni.

Bízz magadban, és benne, meglátod, sokkal jobb lesz. Ha nem... hát, azt majd meglátod, mert úgysem fogsz változtatni, mert szentül meg vagy győződve arról, hogy neked van igazad.

2013. jan. 24. 19:42
 7/17 Joshy Ca$h ***** válasza:
Ha ott akar hagyni úgyis ott hagy hiába túráztatod magad! De ha nyomod neki ezt a féltékenykedős dolgot, amit megértek...csak a másik lány karjaiba taszítod.
2013. jan. 24. 19:43
 8/17 A kérdező kommentje:
Igazatok van, tudom, de nem szándékosan csinálom... Mondom, ha lenyugszok, akkor mr csak mosolygok rajta, hogy hülyeség, meg miért nem találkozunk hárman, legalább megismerném, stb... De aztán megint hallok egy ilyet, hogy ezt csinálnak, meg azt csinálnak, és totál földhözvág. Tudom, hogy nem szabályozhatom be, és nem is akarom, ezért lenne az az első mondatom, hogyha olyankor előttem lenne, hogy engem felejtsen el, legyen vele, a barátok fontosabbak, ő volt hamarabb, én szép csendben lelépek...
2013. jan. 24. 19:45
 9/17 anonim ***** válasza:
Te nem lehet, hogy a jó "barátnőd" aki oltogat téged a te helyedre pályázik? mert nagyon úgy tűnik innen kívűlállóként..
2013. jan. 24. 19:49
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem, akkor miért nyomult volna ő is vagy egy évig, hogy találkozzak már a sráccal..? Meg nem jönnek be egymásnak, ez tuti..
2013. jan. 24. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!