Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan vagyok féltékeny? Fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok féltékeny? Fel tudnék robbanni.

Figyelt kérdés

A barátom nagyon jóban van egy lány osztálytársával. Jár az osztályunkba egy barátnőm, konkrétan ő hozott össze minket. A csaj, akire féltékeny vagyok, pár éve szerelmet vallott a barátomnak, de állítólag most van pasija. Engem nagyon zavar, hogy jóban vannak, és a barátnőm szokott mondani ezt-azt, ma pl, hogy most a csajjal incselkedik, nem akarja zavarni... Ilyenkor rám kb a sírógörcs jön, totál felhúzom magam, le tudnám üvölteni a fejét, meg elmondani mindennek, aztán van, hogy megnyugszom, elfelejtem, megint jó minden, aztán megint jön egy ilyen mondat, hogy mit csinálnak, és megint a padlón vagyok...

Elvileg nincs köztük semmi, vagyis tuti nincs, de engem akkor is zavar, hogy így elvannak, meg elhülyülgetnek csak úgy. Tudom, hogy hülyeség, de akkor is elmondhatatlanul zavar. A barátommal erről nem igazán lehet beszélni, mert ő váltig állítja, hogy nincs semmi, plusz azt sem mondhatom, hogy hallottam ezt meg azt, és ez a bajom, mert akkor megint a barátnőm a köcsög, hogy elmondta, pedig szerintem jogom van tudni.

Ilyenkor már majdnem szakítok, mert annyira felbosszant, és annyira utálom, hogy amíg ő elvan azzal a libával, addig nekem egész nap azon jár az eszem, hogy vajon mit csinálnak, én emésztem magam, ő meg tök jól szórakozik...

Mit lehetne tenni? Szakítani nem nagyon szeretnék, bár már ez is megfordult a fejemben...:S 17L, 17 F

2013. jan. 24. 19:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ezért mondtam, hogy kérd meg a barátnődet, hogy ne meséljen ilyesmit, csak akkor, ha gáz van =) Feleslegesen idegeskedsz rajta. Én is átmentem ilyesmin, és azóta megtapasztaltam, hogy ha engedem, és én is inkább elfoglalom magam, akkor minden, de tényleg minden sokkal jobb, és egyszerűbb.

Nem rosszindulatból írtam azt, amit. Én elég keserves áron tanultam meg ezt. A legjobb dolog egyébként tényleg az, ha összeismerkedsz a csajjal. Én átvettem ezt a taktikát, ha valaki zavar a pasim körül, megismerem. Akkor úgyis látom, hogy jogos-e, vagy sem. Eddig sose volt jogos, minden esetben megnyugodtam, és sok esetben erős szövetségesre találtam a csajban =)

2013. jan. 24. 19:56
 12/17 anonim ***** válasza:

Én teljesen megértelek, hasonló cipőben járok.

Régebben én is úgy álltam a témához, mint a többi hozzászóló, de sajnos mára már nem megy... Voltam már hasonló cipőben többször is, mindig higgadtan viselkedtem, soha nem féltékenykedtem, aztán mégis az lett a vége, hogy félrement a pasi, mert úgy látta, hogy nincs semmi gond, nyugodtan csinálhatja hisz én "engedem".

4 éves kapcsolatom úgy ért véget, hogy egy lány rászállt a volt pasimra. Ő persze bizonygatta, hogy csak barátok, amit én el is hittem és még az sem volt furcsa, hogy valamiért soha nem jön össze az, hogy hármasban talizzunk....

Most ismét ebben a cipőben járok. Van egy lány, aki rákattant a páromra. Sajnos már nem tudom higgadtan kezelni a helyzetet, főleg úgy, hogy érdekes módon mindig pont csak akkor ér rá a csaj, amikor én nem...

2013. jan. 24. 20:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben azért lehet valami. Nem vagyok az az ördögöt a falra festő típus, de nekem pl. van egy olyan lány osztálytársam, akinek több éve barátja van; mégis az osztályomba járó másik fiút ölelgeti, puszilgatja, szimplán barátságból.(Úgyis, hogy az 'ölelgetett' fiúnak is van barátnője már egy ideje.) Ezt persze a barátja nemigen sejtheti, na de lényeg a lényeg, hűségesek a párjaikhoz, mégis ha én lennék ilyen helyzetben, és a barátom tenné ezt egy másik lánnyal, én azt hiszem nem bírnám ilyen jól, mint te. Én mindig abban hittem, hogy az az igazi kapcsolat, amikor 'egy legfontosabb nő' van a férfi életében és fordítva.18L
2013. jan. 24. 23:01
 14/17 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom utolsó.puszilgatás, ölelgetés nincs
2013. jan. 25. 06:52
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát, amíg csak az osztályban szórakoznak, az nem gáz, lehet őt tartja a legnormálisabbnak az osztálytásrai közül. De ha majd el is jár vele, ide-oda, nagyrészt NÉLKÜLED, akkor ott baj van. Nem is kicsi. Valamelyik válaszadó is írta, hogy elment strandra a haverjával. Ilyenkor a párját hogy képes otthon hagyni? És a párja meg milyen papucs, hogy ezt hagyja? Mi együtt megyünk mindenhova, ha pedig valamiért mégsem tud ott lenni valamelyikünk, akkor a másik nem is érzi jól magát, de általában el sem megyúnk sehova a másik nélkül, szerintem ez a normális. Mondjuk nyilván könnyebb, hogy egy a baráti társaságunk. Egyébként könyvet lehetne írni, annyi ember volt már, aki eljárt a haverjával a párja nélkül valahova, majd egyszercsak megcsalta..egy csók, egy vad éjszaka, vagy csak egy kis etye-petye..van, aki bevallja, van aki nem. Értem én, hogy mindenki hibázhat, de aki szereti a párját az mit keres egyáltalán más szájában/ágyában?

Na mindegy, kicsit túlmentem a témán, én azt javaslom, hogy addig nyugi, amig csak a suliban haverkodnak.

2013. jan. 26. 17:11
 16/17 A kérdező kommentje:
Pont így gondolom utolsó én is... Voltak egyszer strandon már ketten, akkor még alig voltunk együtt kb egy hónapja, akkor nem is tudtam még, hogy a csaj már régebben szerelmet vallott neki, hát mondom menjenek csak, barátok... De hihetetlenül zavar, hogy a lány, akinek elvileg barátja van, szinte mindent kedvel pl facebookon, ahol a barátom ott van. A közös képünket, a barátomat a macskámmal, még a "szeretlek xy" (xy=barátom neve), még ezt is lájkolja. A szeretlek ***-on neki mit kell belájkolni? Szeretgesse a saját pasiját, ne az enyémet...És mégis hogy képes megkérdezni a pasimtól, hogy mikor feküdt le velem először? De mikor csak így beszélek róla, akkor is annyira felidegesít, hogy már megint bőgök, mert nem tudok vele mit kezdeni... Csak ezzel pont azt érem el, hogy a barátom vele érzi jól magát, nem velem... De nekem ez így akkor sem fekszik...
2013. jan. 26. 17:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát, ha a palid ahelyett, hogy vígasztalna, inkább elmegy a csajhoz, elég egy balf.sz. Bocsi. Csak ha elvileg szeret, akkor ha valami baj van(amit ráadásul ő csinált), akkor nem elfutnia kellene, meg kihúzni magát, hanem megoldani a problémát. Ha tényleg ilyen rossz a helyzet, és már minden kötél szakad, én nem maradnék vele. Hosszútávon egyikőtöknek sem lesz jó. Ő kiakad, hogy mindig szomorú vagy, és egyre kevesebbet akar veled lenni, te pedig pont emiatt leszel egyre szomorúbb. Próbáljátok megoldani valahogy, ha nem megy, akkor pedig ints neki sziát. Esetleg tedd fel neki a kérdést, hogy melyik fontosabb (jobb)? Ha ő jól érzi magát a csajjal és te kikészülsz, vagy együtt vagytok sokat és mindketten boldogok vagytok. Tehát a csajt vagy téged választ?
2013. febr. 4. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!