Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az, ha egy nő egyáltalán nem féltékeny a párjára?
én sem vagyok az,talán mert felfogásra "pasisabb" csaj vagyok.felőlem aztán az exeivel is megtölheti a hálószobát,tudom,hogy semmit sem tenne velük.egyszerűen maximálisan megbízom benne.és mivel mindenhová mehet,semmi és senki nincs tiltva,ezért folyton velem lenne :)
szóval nincs ezzel baj,a pszichológusok meg a brit tudósok amúgy is sok baromságot dumálnak.
Melyik pszichológusok mondják ezt? Szerintem cseréld le őket :)
Egy egészséges önbizalommal rendelkező embernek nem hiszem, hogy féltékenykednie kellene.
Egyébként én is olyan vagyok, mint te. A barátom informatikus, gyakran segít régi nő barátainak helyrerakni a gépüket, persze náluk, a lakásukban.
De én úgy vagyok vele, ha akartak volna tőle valamit, akkor azt eddig is megtették volna.
szerintem ez csak jó, persze csk abban az esetben ha egyébként szerelmes vagy:)
De gondolom még nem nagyon csalódtál, akkor nem tudnál ennyire "érdektelen" maradni
Nincs ebben semmi különös. Te még a szerencsésebb fajtából való vagy. :)
Az egymás iránti féltékenykedés nagyon tönkre tud tenni egy kapcsolatot. :/
Ketlem, hogy barmelyik pszichomokus ezt allitana.
Ez az egeszseges, ha nem vagy feltekeny.
En kifejezetten boldog vagyok tole ha a parom jol erzi magat ha nem eppen velem akkor is.
28N
A féltékenység két fő motivációja a birtoklási vágy és a bizalomhiány.
Örülj neki, hogy a barátnőd bízik benned!
Örülj neki :)
Vagy ennyire unatkozol, hogy kreálj egy nem létező problémát?
A pszichológusok szeretnek mindenből problémát csinálni, hisz aki normálisnak hiszi magát, és minden jól megy az életében, abból nem fognak megélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!