Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék valakit aki nem pszichológus de ért a lelki cuccokhoz és ki bírna kezelni az exemből?
5 éve bele vagyok zúgva egy pasiba. Ne gondoljatok csodára, egy tajparaszt, úgy néz ki mint Mr. Bean, olyan fejeket is vág mint Mr. Bean és pszichopata.
Miután szakítottunk, időnként kavartunk egymással de egy éve már hogy nem beszélünk. Azóta nem kerestem, gondoltam elfelejtem de nem tudom.
Mindenféle pasikkal randiztam azóta, már gyűjteményem van a f.os randikból, kipipálhatom kb. az összes pasitípust, de nem ez volt a cél.
Szeretnék találni valakit akibe újra bele tudok szeretni, de ehhez el kell felejtenem "Mr. Bean-t".
Van valami oldal ami ezzel foglalkozik, vagy ilyen ingyenes netes önjelölt pszichodoki?
Nincs pénzem szakemberre és őszintén bevallom, sajnálnám és tőle.
én tisztában vagyok önmagammal meg bírom is önmagam.
ez a pasis dolog csak, ami mégsem az igazi.
csak már túl hosszú ideje próbálok tisztában lenni ezzel és kezdem feladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!