Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthatok egy olyan pasitól aki félig pszichológus félig pedig amolyan randiguru jelleg?
Én is ilyen vagyok, a lényeg, h ne játszd meg magad, mert úgy is leszűri mi van!
Nálam úgy néz ki a dolog, h felmérem a terepet aztán vagy hagyom vagy megdugom és leépítem vagy ha minden oké jöhet hosszabb távra, de ahhoz nagyon ott kell lennie.
Én látatlanban egy dugást mondok.
Ebből nekem az jön le, hogy egy nőcsábász.
De valóban vigyázz és én sem tudok mást mondani ismerkedj vele sokat beszélgessetek.
Mondjuk érdekes lehet :)
én ott rekeszteném be az ismerkedést, ahogy ezt megtudtam :D
de mit csinálj? add neki a "lesz@rom" nőt, meg a semleges nem érdekelsz, csak kb. annyira mint a tejtestvérem
és akkor majd úgyis látni fogod milyen módszerekkel kísérletezik hogy felszedjen - ha kísérletezik
és onnan kiszűrheted hogy csak megjátssza-e magát, ha ügyes vagy.
De miért gondoljátok , hogy ő is rögtön olyan mint a többi?
Ezek alapján nagyon sok pasi lehetne olyan aki csak kihasználná a nőt megdugja és annyi.
Na mindegy azért köszönöm a válaszokat majd óvatos leszek.
Ha még aktuális...
Ha tesztelgetős fajta, és eszénél van, akkor vigyázz vele.
Viszont az ilyeneknél előfordul, hogy ők maguk is "sérültek" kissé, és ez előbb utóbb kiderül.
A kérdés az, hogy oké, hogy veled így meg amúgy viselkedik, de azt tudod, hogy más nőkkel hogyan milyen? Van viszonyítási alapod? Mert erre figyelj.
Ennél a típusnál tényleg soha nem lehet tudni, mert néha jobban szerelmesek a saját tudásukba, mint egy nőbe bármikor is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!