Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichológus, vagy mi a megoldás? Egyre rosszabb!?
Figyelt kérdés
(Lehet,valaki réismer a történetre)Én 43,Barátnőm 41.Gyerekkorunkban jártunk 8 hónapot,egymás szüzességét vettük el.25 év után újra 13 hónapja együtt,de nagyon különböznek a nézeteink.Együtt is laktunk,gyerekek is,neki 2,nekem 1.De végül elköltöztem a Fiammal 2 hete egy másik kerületbe albérletbe.De még a Barátnőm átjön hétvégén éjszakára,érzem,hogy szeret,és nagyon nagy a sex.De én gyerekkorunkban is betegesen szerettem,és így felnőttként is visszajött nála ez a dolog.Így,hogy nem látom miden nap,egyre rosszabbul vagyok lelkileg.K.rva ciki egy 43 éves férfitől,hogy ennyire összecsuklik,de ez egy komoly szeélyfüggés lehet.Hiába próbálok "kikapcsolni",csak ő jár az eszemben,legszívesebben éjjel nappal együtt lennék vele,és szerelmeskednénk,nagyjából.Volt egy pár barátnőm,de senkinél nem éreztem ilyet.Félek pszichésen nélküle,már arra is gondoltam,hogyha megszűnik valami miatt a kapcsolatunk teljesen,akkor nincs több értelme az életemnek.Mi a neve ennek a "betegségnek",milyen orvos tudna ezen segíteni?#személyfüggés
2012. dec. 2. 17:32
3/5 anonim válasza:
Teljesentotálbiztos, hogy ezek a nagyon különböző nézetek nem közelíthetők? Nekem nagyon úgy tűnik, mintha egy olyan dologról lenne szó, amiért érdemes tenni.
4/5 anonim válasza:
Ez egy gyógyíthatatlan betegség,szerelemnek hívják,nagyon sokan szenvednek ebben a betegségben,nagy a valószínűsége,hogy te is.Gondolom emellett még nagyon erősen kötődsz is hozzá.
5/5 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy szerintem pont a túlszeretéssel nem teszek jót,de ilyenek az érzelmeim
2012. dec. 2. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!