Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most jöttem össze egy sráccal. Holnap talizni fogok vele, és nem tudom, hogy mivel foglaljuk el magunkat! Valami olyasmire gondoltam, hogy ne csak sétálgassunk a városban, hanem valami érdekesebbet, viccesebbet is csináljunk! Ötletek?
Szia!
Jó lenne tudni a korodat, és hogy melyik városról is van szó.
Nade ezek ellenére: Hidd el, a spontán dolgok szoktak a legjobban elsülni. Nem kell mindent eltervezni, ha szimpatikusak vagytok egymásnak úgyis lesz téma, jól fogjátok magatokat érezni.
De hogy a kérdésre konkrétan is válaszoljak:
a séta is lehet vicces, és felszabadult bárhol. Bár eléggé rossz az idő, úgyhogy én inkább beülnék valahova most.
Személy szerint alternatívabb kocsmákban szeretek randizni (ha ott ismertem meg akkor pl visszamegyünk meginni valamit) de ez ízlés kérdése,
Van egy török étterem ahol lehet vízipipázni, ott szoktunk szórakozni azzal, hogy ki tud karikát fújni. A terem is hangulatos, kaják is meg kis csésze teák is vannak. Kellemes helység.
Belehet ülni valami kávézóba, teázóba, és beszélgetni, megismerni jobban a másikat
Akár bowlingozni is lehetne menni (az akkor mókás, ha vagytok 4-en 5-en, szóval..inkább ha barátokkal vagytok, úgy)
Persze ezek csak ötletek, és ne feledd, amit írtam!
Ne görcsölj rá, a spontán dolgok a legjobbak mindig!
És ez főleg érvényes az első randinál!
Érezd magad jól!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!